Un barbat din Arad a fost injunghiat in timp ce pregatea tuica. "Era beat, voia bautura si eu nu am vrut sa-i dau"

Ultima actualizare: 15-11-2015 06:54

In timp ce pregatea tuica, impreuna cu o ruda, un barbat din Arad a fost atacat pe neasteptate de un cunoscut, care venise sa ceara si el ceva de baut, dar a fost refuzat.

Injunghiat pe la spate, barbatul de 47 de ani a cazut la pamant, cu hemoragie puternica, dar apropiatii au chemat repde salvarea. Medicii au reusit sa il stabilizeze pe ranit, iar agresorul a fost arestat.

Totul s-a intamplat in localitatea Galsha, unde victima si nasul sau pregateau tuica, la cazan. Agresorul, in varsta de 62 de ani, cunoscut de-al victimei, s-a apropiat de ei si a cerut sa deguste bautura. Cand a fost refuzat.. a rabufnit:

Florea Marza, victima: “Era beat si voia bautura si eu nu am vrut sa-i dau si cand m-am intors cu spatele noroc cu un coleg ca l-a prins de spate, ca altfel putea sa fiu mort. Ne cunoastem foarte bine nu ma asteptam la asa ceva de aia m-am intors sa intru inauntru ca daca stiam ca e agresiv nu-i intorceam spatele"

Agresorul nu era un om violent, spun cei care il cunosc, asa ca nimeni nu s-a asteptat sa atace.

Ionel Trif, proprietarul cazanului: Cand l-a scos in drum acolo s-au luat la bataie am inteles ca asta care o fost beat s-a enervat ca de cel scoate ca el nu-i un gunoi de om si atunci o scos cutitul

Dupa ce a vazut ce a facut, barbatul s-a dus singur la politie, sa se predea.

Pavel Palcu, procuror criminalist: A recunoscut ca a fost sub influenta bauturilor alcoolice, de fapt, era in avansata stare de ebrietate si pe acest motiv persoana vatamata nu a mai vrut sa-i dea bautura. Viata i-a fost pusa in primejdie.

Adrian Wiener - purtator de cuvant, Spitalul Judetean Arad: Pacientul a suferit plagi injunghiate multiple in zona toracelui. Se afla internat la sectia de chirurgie deocamdata stabil speram ca evolutia clinica sa fie una buna.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO