Un bărbat de 50 de ani, găsit într-o baltă de sânge în curtea unei case unde primise adăpost. Cine este principalul suspect

Dată publicare: 08-03-2021 17:36
Dată actualizare: 08-03-2021 17:36


Un bărbat de 50 de ani, din Maramureș, a fost găsit într-o baltă de sânge în curtea unei case unde primise adăpost.

Suspect de crimă este chiar proprietarul locuinței, care, atlfel, a sunat la 112 să ceară ajutor. Polițiștii au descoperit urme de lovituri pe corpul victimei, dar și răni la cap.

Bărbatul ucis era cioban și ar fi bătut palma cu un cunoscut. Cel din urmă îi oferea găzduire, el îl ajuta cu treburile prin gospodărie. Un conflict mai vechi între cei doi, devenit de actualitate după câteva pahare cu alcool, ar fi dus la deznodământul actual.

Localnică: „Am auzit că au băut împreună și s-au bătut, că a omorât un om din Groși.”

Vecină: „Băut a fost ieri, cel care l-a omorât pe celălalt. Acela a fost om de omenie, a crăpat lemne pe aici, dar nu știu ce s-a întâmplat după. L-o fi lovit că a fost beat.”

Alarma a dat-o chiar principalul suspect, în vârstă de 56 de ani. Anchetatorii au motive să creadă că el este, de fapt, cel care l-a bătut pe bărbat.

Ionela Cozma, IPJ Maramureș: „Victima este un bărbat de 50 de ani din Groșii Țibleșului. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 16.00, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost agresată de către un bărbat de 56 de ani din Suciu de Sus. ”

Vecin: „N-am mai avut probleme din astea și nu-mi vine să cred, că nu era agresiv.”

Suspectul urmează să fie evaluat psihiatric, în timp ce poliția încearcă să aducă la lumină cele întâmplate.


VIDEO PROTVPLUS.RO