Un barbat de 28 de ani a cazut in gol de la 20 de metri si a murit. Muncitorul monta o schela pentru reabilitarea blocului

Ultima actualizare: 25-06-2015 07:08
ambulanta

Accident mortal pe santierul unui bloc din Timisoara. Un muncitor in varsta de 28 de ani a cazut in gol mai bine de 20 de metri, de la etajul 8, si a murit in ambulanta care il ducea la spital.

Inspectorii ITM au deschis o ancheta pentru a stabili daca au fost respectate normele de protectie a muncii, si daca a fost vorba de neatentie sau poate fi tras la raspundere cineva.

Tanarul muncitor monta o schela in jurul unui bloc de zece etaje, care urma sa fie reabilitat. La un moment dat muncitorii si localnicii au auzit un strigat puternic.

Martorii spun ca barbatul nu era nici legat in coarda, nici nu avea casca de protectie. Nu se stie daca a alunecat sau o clipa de neatentie i-a fost fatala.

La fata locului a fost chemata urgent o ambulanta. Pentru barbatul de 28 de ani nu s-a mai putut face insa nimic. Inspectorii de munca au deschis o ancheta pentru a vedea daca s-au respectat toate normele de protectie a muncii.

Trupul barbatului a fost dus la morga pentru necropsie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO