Un barbat a furat in 40 de secunde un ATM dintr-un magazin din Timis. Surpriza de care a avut parte atunci cand l-a deschis

Ultima actualizare: 01-11-2015 06:54

40 de secunde. Doar de atat timp a avut nevoie un barbat sa forteze usa unui magazin din Timis si sa fure un ATM pentru plata facturilor. In aparat erau 1600 de lei.

Individul nu a fost pana acum prins, dar politistii il cauta. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. Jaful a avut loc in comuna Bucovat, din judetul Timis. In imagini, se observa cum barbatul forteaza o usa cu un obiect metalic, apoi iese, tragand dupa el aparatul care cantareste peste 80 de kilograme. In graba lui, individul a uitat ca ATM-ul este bagat in priza si s-a dezechilibrat atunci cand a incercat sa il urce in portbagaj.

A doua zi, politistii au gasit aparatul si masina folosita la jaf, la 15 kilometri de localitate. Se pare ca individul le daduse foc, sa stearga eventuale urme. In timpul jafului, barbatul a avut tot timpul fata acoperita, asa ca din imagini nu se paote distinge identitatea lui. Mai mult, autoturismul pe care acesta l-a folosit, are numere de Bulgaria, asa ca este destul de greu ca politistii sa ii contacteze pe proprietari. Cert este ca pana acum, masina nu a fost declarata furata.

In ATM era suma de 1.600 de lei, iar ghinionul barbatului a fost ca fusese golit cu o zi in urma, altfel, prada ar fi fost mai mare. A doua zi, insa, politistii au gasit atat autoturismul, cat si aparatul, abandonate pe un camp, in cu totul alta localitate. Politistilor le-a fost de ajutor GPS-ul montat in ATM. Proprietarii magazinului spun ca nu este prima data cand sunt pagubiti.

Daniela Kovacs - proprietara magazinului: "Am mai avut un furt in urma cu sase saptamani, noi spunem ca e aceeasi persoana. Este un profesionist dupa modul in care stie sa deschida usile, dupa modul in care intra, dupa modul in care stie sa se ascunda de camere, opereaza foarte repede. Alarma s-a declansat, dar noi am ajuns in jur de trei minute, dar am constatat doar fapta"

Luna trecuta, camera de supraveghere a unui alt magazin a surprins un barbat care dadea tarcoale. In imagini se vede un individ cu fata acoperita, cu o lanterna pe sapca. Atunci a reusit sa fure doar cateva pachete de tigari, pentru ca alarma a pornit imediat. Politistii nu au reusit deocamdata sa identifice faptasii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO