Un băiat de 13 ani din Galaţi a fost înjunghiat de un unchi de al său. Cearta a plecat de la o căruță

Ultima actualizare: 31-08-2021 17:25

Un băiat de 13 ani din judeţul Galaţi a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiat chiar de un unchi. Cei doi s-au certat din cauza unei căruţe.

Sătenii spun că amândoi sunt cunoscuţi în localitate pentru comportamentul violent! Cazul este cercetat acum de procurori, iar bărbatul este acuzat de tentativă de omor.

Mama băiatului de 13 ani povesteşte că puştiul s-a enervat când unchiul a luat căruţa familiei, fără să-i ceară lui voie. În miez de noapte, când bărbatul s-a întors cu atelajul a izbucnit scandalul între cei doi. Iar adolescentul a fost înjunghiat!

Mama băiatului: ”A venit un unchi de-a meu. La ora 1 noaptea . S-au certat devreme că i-a luat căruţa cu calul. I-a luat unchiu-meu căruţa lui băiatul meu. După ce l-a tăiat băiatul m-a strigat. Am ieşit, şi el era cu mâna la gât”.

Femeia a cerut imediat ajutorul medicilor de la ambulanţă, iar copilul a ajuns de urgenţă la spital. Între timp, poliţiştii au început ancheta la faţa locului.

Mihai Polinschi - Ambulanţa Galaţi: ”Copilul de 13 ani avea o plagă tăiată la baza gâtului de aproximativ 10 cm, relativ superficială cu mare noroc nu i-a atins organe vitale traheea sau vasele mari la gât. După ce l-am pansat şi i-am făcut hemostaza a fost transportat la spitalul de pediatrie din Galaţi”.

Localnicii susţin că atât adolescentul cât şi unchiul lui sunt agresivi şi adesea au stârnit scandaluri în sat. Bărbatul a mai fost condamnat la închisoare pentru o faptă petrecută cu violenţă.

Vecinii povestesc că puştiul făcuse tot felul de probleme în sat:

Vecină: ”Baiatul de 13 ani. A sărit gardul la mine că la mine dormea că-i bătea Costel care e în puşcărie. Şi venea şi dormea la mine. Să vedeţi cum am gardurile ditruse. Mă deranja noaptea, după ce plecam mă fura”.

După atacul de acum, cazul a intrat şi în atenţia celor de la protecţia copilului.

Tania Calcan - Protecţia Copilului Galaţi: ”Avem o colaboarare apropiată cu mama, este interesată de evoluţia stării de sănătate a copilului. După finalizarea anchetei penale o să facem şi noi o anchetă socială pentru a vedea modul în care copilul relaţionează în mediul său”

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!