Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață: „Cu doi oameni dragi mie”


Ultimul update: Luni 13 Ianuarie 2020 09:16
Data publicarii: Duminica 12 Ianuarie 2020 23:45
Categorie: Stiri actuale

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Aceasta nu mai fusese văzută și nu mai răspunsese la telefon de aproximativ trei săptămâni, iar vecinii au sunat la 112 să anunțe că aceasta nu a mai ieșit din casă.

Oamenii legii au ajuns la locuința Cristinei Țopescu din Ilfov și au găsit-o fără suflare în casă, moartea ei fiind tratată ca suspectă.

Cea mai recentă fotografie pe care jurnalista a postat-o pe Facebook înainte de a muri a fost pe 18 decembrie 2019, la ora 01.46.

„Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”, a scris Cristina Țopescu în dreptul imaginii alături de profesoara Mihaela Miroiu și fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

„17 decembrie, 2019. Emisiunea Cristinei. Ultima. Vai, ultima! Trei oameni care credeau în viitor. O Cristină ca o minune. O minune. Doamne, Doamne! Viitorul nu mai este și al ei. Aici, pe pământ. Îmi seci sufletul, Cristina. Lași un deșert. Un deșert de bunătate, sensibilitate, de umanitate. Dragă femeie minunată, dragă Cristina a noastră. Dragă copilă dragă. Iartă-ne pe toți”, a comentat la aflarea veștii Mihaela Miroiu.

La rândul său, Vlad Voiculescu a publicat un mesaj de rămas bun.

„21 decembrie 1989. Tocmai ce ieșisem din închisoare de două zile, nici nu mă dezmeticisem bine, nu-mi venea, încă, să cred că sunt liberă. Nu știi cât de neprețuită este libertatea până nu ți se ia, până nu ai fost închis măcar o săptămână. Primim tot de ca și cum ni s-ar cuveni. Când, de fapt, nimic nu ni se cuvine și orice ne poate fi luat oricând de către alții, de viață sau de noi înșine. Pentru că viața ne-o putem lua și noi singuri când ajungem să n-o mai prețuim. Nu apreciem nimic din ceea ce avem până-n momentul în care ni se ia, într-un fel sau altul, așa e natura umană, ingrată și superficială." - Cristina Topescu

Rămâi cu bine, dragă Cristina.
Mama ei de viață.”

 

Cristina Țopescu a murit. Fosta jurnalistă a fost găsită decedată în locuință
VIDEO PROTVPLUS.RO
Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47