Ucisă în chinuri. Detalii îngrozitoare de la crima din Maramureș

Ultima actualizare: 07-06-2020 17:02

Tânăra găsită sâmbătă moartă într-o cabana părăsită din Vișeu de Sus a fost omorâtă în chinuri groaznice de către fostul ei iubit, care apoi a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat de oamenii legii.

 

Oribila crimă a fost descoperită sâmbătă după-amiază de un cioban aflat cu oile într-o zonă izolată a orașului Vișeu de Sus, scrie vasiledale.ro.

Acesta a descoperit cadavrul unei fete în vârstă de doar 18 ani și a alertat imediat poliția. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic decât să constate decesul.

Victima, mamă a doi copii, prezenta urme de violență pe corp, dar și urme de strangulare în zona gâtului.

La scurt timp a fost găsit și un tânăr în vârstă de 24 de ani care se spânzurase. Acesta a fost salvat și dus la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus de un echipaj SMURD.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat faptul că suspectul ar fi chemat-o pe fata de 18 ani în zona respectivă spunându-i că îi va da brânză pentru copii.

Cei doi avuseseră o relație de ceva vreme doar că fata ar fi încheiat-o de curând. Motivul pare a fi multiplele bătăi pe care concubinul i le-ar fi aplicat.

Crezând că într-adevăr fostul ei iubit îi va da produsul amintit mai sus pentru copii, a mers la el. Acolo totul ar fi degenerat cel mai probabil din cauza geloziei suspectului.

 

A bătut-o crunt, apoi a strangulat-o cu o sârmă

 

Acesta ar fi bătut-o crunt. Când a văzut că încă trăiește acesta ar fi strangulat-o cu o sârmă.

Apoi a plecat nu foarte departe, unde a încercat să își ia viața prin spânzurare.

A fost salvat la timp și dus la Spitalul din Vișeu de Sus, iar duminică dimineață a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Adulți din Sighetu Marmației, unde i se va efectua o expertiză neuro-psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor.

Cât îi privește pe cei doi copii, Direcției pentru Protecția Copilului Maramureș s-a autosesizat și va efectua o anchetă socială. Deocamdată ei rămân în grija rudelor apropiate mamei.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO