Copil sechestrat şi ameninţat cu securea de doi bărbaţi. Tatăl a sunat la 112, iar ce a urmat este incredibil

Ultima actualizare: 07-06-2020 15:25
Copil sechestrat şi ameninţat cu securea de doi bărbaţi. Tatăl a sunat la 112, iar ce a urmat este incredibil
Monitorul de Botosani

Un băiat de 14 ani, din județul Botoșani, a trecut prin momente de groază, după ce a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu moartea de doi bărbați. Tatăl copilului a sunat la 112 când a aflat, dar poliția i-a spus că nu au cum să ajungă și să se calmeze.

 

Incidentul şocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Dângeni, în momentul în care băiatul se deplasa pe o stradă din comună, împreună cu două fete, scrie Monitorul de Botoșani.

La un moment dat, a trecut prin faţa casei unuia dintre cei doi agresori, cu vârste de 30 şi 35 de ani, iar aceştia l-au tras cu forţa în curtea casei respective.

„Se plimba cu două prietene pe stradă, era ora opt seara, iar la un moment dat, cei doi l-au tras în curte şi i-au reproşat că el este cu două fete şi nepotul lor cu niciuna şi au început să îl lovească”, povesteşte tatăl copilului.

Următoarele ore au fost un chin pentru tânăr, care s-a trezit că i-a fost luat telefonul mobil şi era ameninţat cu o secure, fiind lovit de mai multe ori cu pumnul.

„M-au lovit peste faţă cu pumnul, mi-au tăiat tricoul cu securea şi o ţineau deasupra mâinii mele şi spuneau că îmi taie degetele”, a povestit tânărul.

Dezorientat, acesta nici nu înţelegea prea bine ce şi de ce i se întâmplau toate acele lucruri.

Apoi, spre miezul nopții, după aproape patru ore de captivitate, tânărul și-a păcălit răpitori, spunându-le că vrea să meargă până afară să-și facă nevoile personale.

Văzându-se în curte acesta a luat-o la fugă și nu s-a mai oprit până nu a ajuns la tatăl său, căruia i-a spus dintr-o suflare experiența cumplită.

 

Poliția i-a spus că nu au pe cine să trimită

 

Tatăl copilului a sunat la 112 cerând ajutorul polițiștilor, însă acesta spune că de la miezul nopții până dimineață nici un polițist nu a intervenit s-au luat legătura cu el.

Duminică dimineață, bărbatul a venit singur cu copilul la spital.
“La 112 mi-au spus că sunt două echipaje, care erau plecate la alte cazuri și să ne calmăm și să ne liniștim”, a spus bărbatul.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat, duminică dimineață, atât la secția de pediatrie unde a ajuns copilul cu tatăl său, cat și la domiciliul celor doi bărbați acuzați că l-ar fi sechestrat pe minor.

„Politiştii din cadrul IPJ Botoşani efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în funcţie de rezultate se vor dispune măsuri. Legat de modul de intervenție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, iar la finalizarea acestora vom informa opinia publică cu privire la măsurile luate”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO