Trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului. Unde va fi înmormântat

Ultima actualizare: 28-12-2021 14:38
victor socaciu
StirilePROTV/ Roxana Hulpe

Cântăreţul şi compozitorul Victor Socaciu a murit luni, la vârsta de 68 de ani, iar trupul neînsufleţit a fost depus, marţi, în foaierul Sălii Palatului.

”Când moare un prieten, mori tu. În același timp e o mare pierdere pentru țară. Victor a iubit foarte mult țara, a iubit pământul românesc. În fond ești cât iubești. În rest, nu rămâne nimic. În urma lui va rămâne această dragoste nerăsplătită. Poate a iubit poporul acesta mai mult decât îl iubește poporul acesta pe el”, a declarat actorul și regizorul Dan Puric.

Totodată, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu va fi depus miercuri, între orele 12.00 şi 14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Direcţia de comunicare şi relaţii publice a Camerei Deputaţilor, accesul pietonal şi auto se va efectua pe la intrarea din colţul clădirii, aflată la intersecţia bulevardului Naţiunile Unite cu bulevardul Libertăţii (intrarea C1).

În vederea accesului şi participării, pe întreaga durată a evenimentului se vor respecta măsurile sanitare în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună. Anunţul decesului a fost făcut de fiica artistului pe contul ei de socializare.

Potrivit soției acestuia, Socaciu ar fi ajuns la spital pentru o intervenție la plămâni post-Covid, ar fi luat o infecție nosocomială și s-ar fi complicat lucrurile.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la Cornu, lângă Câmpina, unde a trăit în ultimii 10 ani. Soția și-ar fi dorit să îl înmormânteze la Bellu, însă aceasta a fost ultima lui dorință, să fie înmormântat la Cornu.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO