Donald Trump nu poate rezista fără golf. A instalat la Casa Albă un simulator

Ultima actualizare: 15-02-2019 20:19

Donald Trump nu-şi ascunde frustrarea când treburile importante ale ţării nu-i permit să dea o fugă în Florida, pentru câteva partide de golf.

După ce a răbdat o vreme, preşedintele a găsit o soluţie de avarie: îşi va practica hobby-ul mult iubit chiar la Casa Alba, într-un simulator.

Cotidianul The Washignton Post anunţa că Donald Trump şi-a instalat la Casa Alba un simulator de golf, pe care a plătit din propriul buzunar 50.000 de dolari.

Adevărul este că preşedintele a îmbunătăţit o versiune deja existenţa. Un simulator mai puţin sofisticat fusese comandat de predecesorul său, Barack Obama, şi el un împătimit al golfului. De altfel, mulţi preşedinţi americani au savurat acest sport.

În anii 50, preşedintele Eisenhower şi-a aranjat un mic teren pe peluza sudică a Casei Albe, pe care l-au folosit cu mare bucurie urmaşii săi.

Preşedintele Obama şi actorul Bill Murray au ....păcătuit, chiar în Biroul Oval trimiţând mingea într-un..pahar, în timp ce Richard Nixon a ţinut o scrumieră pentru mingile aruncate de Bob Hope. Tot Nixon şi-a aranjat şi o sală de bowling la Casa Alba.

Inevitabil, glumeţii au comentat ştirea pe internet. Unii îl pun la zid pe preşedinte pentru că şi-a trădat propriul club de golf de la Mar-a-Lago, alţii anticipează iminenta inaugurare a unui fast-food la Casa Alba.

Fapt este că dacă se vor auzi, târziu în noapte, dinspre Casa Alba, asemenea zgomote înfundate.,...

Donald Trump: Pentru că trudesc pentru voi, n-o să mai am timp să joc golf.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO