Tren deraiat în apropiere de Feteşti. Întârzieri de peste 200 de minute pe ruta Bucureşti - Constanța

×
Codul embed a fost copiat

Circulaţia feroviară este dată peste cap pe una dintre cele mai aglomerate rute în acest sezon: Bucureşti - Constanța, după ce un tren de marfă a deraiat la Feteşti.

Mai multe vagoane au sărit de pe șine, iar reprezentanţii CFR Constanța anunță întârzieri de durată.

Deja au început să apară întârzieri de peste două ore pentru garniturile care au plecat din Mangalia şi urmau să ajungă în Gara de Nord. De asemenea, se măresc întârzierile şi pentru trenurile care urma să plece din Bucureşti spre litoral.

De vină este un incident petrecut în apropiere de Feteşti unde cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat.

În imaginile suprinse de ceferişti se observa vagoanele ieşite de pe șine în dreptul unui macaz. (Vedeți imaginile în galeria foto de la finalul articolului)

Întârzierile trenurilor pe ruta Constanța - București la ora 17:20

 

Este al doilea incident feroviar în doar 24 de ore, după ce marți, în Târguşor, vagonul unui tren de marfă a deraiat şi a distrus traversele.

Circulaţia trenurilor spre litoral şi de la mare spre Capitală se efectua aşadar pe un singur fir.

Reprezentanţii CFR susţin că acum magistrala București - Constanța este blocată la intrare în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație.

În acest moment se caută soluţii pentru devierea trenurilor de călători astfel încât să fie evitată zona blocată de vagoanele deraiate.

CFR anunţa că nu se poate estima încă un timp real al remedierii situaţiei.

Călătorii pot verifica AICI întârzierile trenurilor care urmează să ajungă în Gara de Nord din București.

Lista trenurilor afectate:

 

- trenul IR 1929 Constanța – Sibiu se anulează pe distanţa Feteşti – Sibiu şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12098 în relaţia Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Sibiu.

 

- trenul IR 1993 Mangalia – Craiova se anulează pe distanţa Feteşti – Craiova şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12018 în relaţia Feteşti – Ţandărei – Slobozia Veche – Ciulniţa – Bucureşti Nord – Craiova.

- trenul 1936 Braşov – Constanța se anulează pe distanţa Ciulniţa – Constantă iar garnitura trenului se ataşează în staţia Ciulniţa la garnitura trenului 1585 Bucureşti Nord – Constantă.

- trenul IR 1583 Bucureşti Nord – Constantă se anulează pe distanţa Ciulniţa – Constantă şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12016 în relaţia Ciulniţa – Slobozia Veche – Ţandărei – Feteşti – Constanța

- trenul IR 1585 Bucureşti Nord – Constantă se anulează pe distanţa Ciulniţa – Constanța şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12020 în relaţia Ciulniţa – Slobozia Veche – Ţandărei – Feteşti – Constanța.

- trenul IR 1686 se anulează pe distanţa Feteşti – Braşov şi va circula pe ruta deviată ca tren IR 12026 în relaţia Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov.

- trenul IR 1683 Bucureşti Nord – Constantă se anulează

- trenul R 8008 Medgidia – Bucureşti Nord se anulează

- trenul R 8016 Feteşti – Bucureşti Obor se anulează

- trenul R 8013 Bucureşti Obor – Feteşti se anulează

- trenul R 8153 Urziceni – Slobozia Veche se anulează

- trenul R 8154 Slobozia Veche – Urziceni se anulează

- trenul R 8024 Constantă – București Nord se anulează pe distanţa Feteşti – București Nord

- trenul R 8025 București Obor – Constantă se anulează Ciulnița – Constanța

- trenul IR 1584 se anulează în relaţia Constantă – Bucureşti Nord, călătorii sunt preluaţi de IR 1984

- trenul IR 1984 se anulează pe distanţa Feteşti – Bucureşti Nord şi va circula pe ruta deviată Feteşti – Ţandărei – Slobozia Veche – Ciulniţa – Bucureşti Nord.

- trenul RE 8006 se anulează pe distanţa Feteşti – Bucureşti Nord şi va circula pe ruta deviată ca tren RE în relaţia Feteşti – Ţandărei – Slobozia Veche – Ciulniţa – Bucureşti Nord.

- trenul IR 1587 se anulează pe distanţa Ciulniţa – Constanța sivă circula pe ruta deviată ca tren IR în relaţia Ciulniţa – Slobozia Veche – Ţandărei – Feteşti – Constanța.

- la data de 21/22.07.2021, trenul IR 1945 se anulează pe distanţa Feteşti – Satu Mare şi va circula pe ruta deviată Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Satu Mare

- la data de 21/22.07.2021, trenul IR 1931 se anulează pe distanţa Feteşti – Oradea şi va circula pe ruta deviată Feteşti – Făurei – Buzău – Ploieşti Sud – Ploieşti Vest – Braşov – Oradea

Întârzierile estimate ca urmare a devierii traficului sunt de aproximativ 3 ore, potrivit CFR Călători.

 

Citește și...
Momentul în care un tren dă prioritate unui șofer grăbit, în Cluj. A forțat trecerea și bariera a căzut peste maşină
Momentul în care un tren dă prioritate unui șofer grăbit, în Cluj. A forțat trecerea și bariera a căzut peste maşină

Imagini incredibile au fost surprinse la o trecere de cale ferată din Cluj-Napoca, unde un tren a oprit şi a oferit prioritate unui şofer mult prea grăbit. Bărbatul care se afla la volan a forţat trecerea iar bariera a căzut peste maşină.

China a prezentat un tren care merge cu 600 km/h VIDEO & FOTO
China a prezentat un tren care merge cu 600 km/h VIDEO & FOTO

China a prezentat marţi un tren maglev care poate atinge viteza maximă de 600 km/h, informează Reuters care citează media naţionale chineze.

O locomotivă a luat foc în Gara din Târgoviște, la un tren de călători
O locomotivă a luat foc în Gara din Târgoviște, la un tren de călători

S-a dat alarma în Gara de Sud din Târgoviște, după ce o locomotivă a luat foc.

Recomandări
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește

În așteptarea iernii, toată Europa tremură. Dependența de gazele naturale rusești, dar și creșterea fără precedent a inflației creează mari probleme.    

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor
Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor

Actorul american Alec Baldwin a anunţat că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care îl mânuia în timpul filmărilor la westernul "Rust".