Trei pescari s-au răsturnat cu barca, în Mureș. Unul dintre ei s-a salvat în undița altor pescari

Ultima actualizare: 17-08-2020 17:43

Scene dramatice s-au derulat pe râul Mureş, în miez de noapte. O barcă în care se aflau trei pescari din judeţul Arad s-a răsturnat în mijlocul apei.

Curenţii puternici i-au purtat pe toţi câţiva kilometri în apele învolburate. Unul dintre bărbaţi are probleme locomotorii şi s-a salvat la limită, agăţat în undița unor pescari, care au fost convinşi în prima clipă că au prins un peşte de dimensiuni impresionante.

Ceilalţi doi au reuşit să iasă singuri la mal, dar n-au mai putut răzbi prin vegetaţia înaltă.

Cei trei pescari au încercat să treacă Mureșul într-o barcă cu vâsle, până pe celălalt mal, să pescuiască. Un al patrulea aştepta pe margine. Când au ajuns în mijlocul apei, barca s-a răsturnat şi toţi au fost purtaţi de curenţi. Pe doi dintre ei, jandarmii i-au recuperat din vegetaţia înaltă.

Cel de-al treilea pescar, care avea şi probleme locomotorii, a fost salvat printr-un mare noroc. S-a prins în undița altor pescari. Oamenii l-au tras cu greu la mal, crezând că au dat peste o captură de proporţii. Mare le-a fost uimirea când au văzut că „prada” scoasă din apă este un om. Pentru că bărbatul era în prag de hipotermie, salvatorii au sunat rapid la 112.

În final, niciunul dintre pescari nu a avut nevoie de internare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO