Tragedia familiei din Prahova. Copilul luat de viitură nu a fost găsit

Ultima actualizare: 02-06-2019 19:56

S-a rupt din nou cerul, iar în judeţul Alba ploile au făcut prăpăd. 35 de oameni au fost salvaţi la limită de pompieri din calea viiturilor napraznice care au luat cu totul maşini şi stâlpi de electricitate. Veşti rele vin şi din Prahova.

Salvatorii caută încă un copilaş furat de puhoaie, dar şi un bărbat aflat pe un ATV.

Imaginile suprinse din aer în sudul judeţului Alba dezvăluie un tablou dezolant. Apele au fost atât de puternice încât au luat de-a valma în vâltoarea lor maşini de câteva tone. În aceleaşi mormane au ajuns şi stâlpi de electricitate sau garduri.

Pe străzi au năvălit adevărate râuri.

La 300 de kilometri distanţă au loc căutări febrile şi în Prahova. După tragedia de ieri când 3 fraţi au fost găsiţi fără viaţă iar un al patrulea este încă dispărut şi un bărbat de 42 de ani care se plimba cu un ATV ar fi fot surprins de viitura.

La jandarmerie se strâng ajutoare pentru sinistraţi, la fel cum se întâmplă în toate zonele măturate de ape în condiţiile în care până acum 650 de familii au casele afectate de viituri.

Hidrologii au împânzit harta râurilor cu avertizări cod galben şi portocaliu de inundaţii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO