Team-building-uri în care corporatiştii muncesc. "Nu e treaba aia, mergem şi bem"

×
Codul embed a fost copiat

Firmele care se ocupă cu organizarea de team building-uri vin cu idei care să stârnească interesul participanţilor. Deplasările la munte sau la mare nu mai sunt suficiente.

Acum, corporatiştii cauta experienţe inedite, cum ar fi, gătitul, cursurile de fotografie sau munca în scop caritabil.

Aceşti tineri au trecut de la muncă de birou la un război în bucătărie. De fapt sunt în team-building într-un studio de gătit sub îndrumarea unui bucătar. 4-5 ore petrecute aici îl costa pe angajator în jur de 100 de lei pentru fiecare angajat.

Mihai Câmpeanu, bucătar chef: "Am avut echipe din IT care s-au schimbat total aici. Chiar managerul lor spunea că îi ştiu pe oamenii ăştia de 5 ani din echipa mea, am mai fost la team buildinguri, dar nu i-am văzut niciodată să relaţioneze ca aici. Am făcut homar, calcan, caracatiţă, sufleuri."

"Sunt de cinci minute aici şi deja am învăţat. Nu e treaba aia, mergem mulţi şi bem ceva... este altceva", spune un participant.

Citește și
Sat team building
Sat cu 100 de locuitori și fără semnal la telefon, loc de relaxare pentru corporatiști
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

În altă companie cei 200 de angajaţi au fost provocaţi să petreacă o zi ajutând copiii de la un centru de zi din Covasna. Au vopsit, au schimbat saltele şi uşile şi au aprovizionat cămara.

"În general tematica noastră de tream-building e fun, socializare. De data asta a fost muncă. Era ceva diferit în privirea lor, se vedea că o fac pentru o cauză nobilă", spune un participant.

Team-buildinguri în care se face lucru caritabil

Alte team building-uri similare implica reparaţii la locurile de joacă, în şcoli sau grădiniţe.

Ovidiu Vâlceanu, director general companie de training şi team building: "Evoluţia pieţei de team building a mers în direcţia unor evenimente orientate către proiecte cu responsabilitate şi implicare socială mai mare. Anumiţi participanţi fac jucării şi le donează apoi caselor de copii."

O altă opţiune ar fi escape room-urile, unde echipele trebuie să caute indicii care să le ajute să evadeze dintr-o încăpere. Lista de atracţii este completată cu lecţii de dicţie, fotografie sau jocuri de societate. Cei care îşi doresc pot să fie DJ pentru o zi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cel mai cunoscut cartier se sufocă. Oamenii n-au loc nici de parcare, nici în metrou
Cel mai cunoscut cartier se sufocă. Oamenii n-au loc nici de parcare, nici în metrou

Pipera, cel mai cunoscut cartier al Bucureştiului după ce acolo s-au instalat majoritatea corporaţiilor, se sufocă în fiecare zi.

Sat cu 100 de locuitori și fără semnal la telefon, loc de relaxare pentru corporatiști
Sat cu 100 de locuitori și fără semnal la telefon, loc de relaxare pentru corporatiști

Un sat îmbătrânit din Timiş, fără semnal la telefonul mobil, a fost readus la viaţă de câțiva tineri ambițioși. Ei au creat un complex pentru angajaţii companiilor care stau prea mult în faţa calculatorului.

Food-truck, afacerea pentru care corporatiştii români au renunţat la birou
Food-truck, afacerea pentru care corporatiştii români au renunţat la birou

Vreţi să nu mai fiţi angajati şi să aveţi propria afacere? Mulţi corporatişti au renunţat la birou şi au cumpărat un food-track, adică şi-au deschis o firmă cu mâncare de stradă.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.