Tânăr de 21 de ani, reţinut după ce ar fi furat dintr-un magazin. Cum a incercat să-şi ascundă urmele

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un tânăr de 21 de ani din judeţul Bacău a ajuns în arest, acuzat că a prădat un magazin şi apoi i-a dat foc ca să îşi ascundă urmele.

Furtul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, iar poliţiştii au reuşit până acum să strângă suficiente dovezi împotriva suspectului. Proprietarii magazinului spun că ar fi pentru a patra oară când bărbatul îi jefuieşte. Acum le-a şi distrus clădirea.

Suspectul face parte dintr-o familie de oameni gospodari, spun localnicii, însă el a hotărât să nu le urmeze exemplul. Încă de mic s-ar fi ocupat cu furtişaguri.

La magazinul din comună a fortat uşa. A avut grijă să pună apoi şi o pătură în geam, ca să nu fie văzut. A furat liniştit 500 de lei şi alimente.

Interiorul celor două încăperi ale magazinului a fost distrus complet, după ce tânărul a dat foc, ca să îşi ascundă urmele.

Angajaţii magazinului au bănuiala că tânărul a mai dat atacul de alte trei ori la aceeaşi societate comercială. Urmează că poliţiştii să stabilească în ce măsură aceste suspiciuni sunt întemeiate.

Bărbatul a fost reţinut şi ar putea fi arestat preventiv.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO