Sute de perchezitii, in tara, la salile de jocuri de noroc. Politistii au ridicat sume uriase de bani si lingouri de aur

Ultima actualizare: 13-11-2016 07:04

Peste 300 de perchezitii au avut loc miercuri in 29 de judete din tara, in dosarul jocurilor de noroc.

Politistii au ridicat sume impresionante, lingouri de aur si aparate neautorizate. 8 persoane au fost retinute deja de politisti iar alte 14 se afla sub control judiciar.

Politistii au ridicat de la salile de jocuri de noroc din toata tara aproape 500.000 de lei, peste 100.000 de euro, si peste 4000 de dolari. Totodata acestia au gasit si aur la sediile unor societati, asa ca au confiscat 1 kilogram de aur si 100 de monede de aur si argint, dar si 2 lingouri. Pentru ca aveau banuieli ca in unele cazuri mecanismele aparatelor electronice erau modificate astfel incat banii sa nu ajunga la jucatori, anchetatorii au ridicat si 77 de aparate de joc neautorizate.

Timp de patru ani mii de clienti au fost pacaliti in acest fel iar procurorii au intrat pe fir asa ca astazi au fost controlate sute de aparate de joc. Politistii continua cercetarile si e posibil ca pe langa cele 8 persoane sa fie retinute si altele.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO