Surse DIICOT: Canabisul gasit la Cheloo, in cutii de vitamine si intr-un plic pe care scria "Pentru domnul Cheloo"

Ultima actualizare: 03-04-2016 07:03

Cantaretul de hip hop, Cheloo, este cercetat sub control judiciar, intr-un dosar de trafic de droguri, in care zeci de tineri au fost chemati in fata procurorilor.

Anchetatorii DIICOT au gasit la perchezitiile facute la domiciliul solistului formatiei Parazitii canabis tinut in cutii metalice, flacoane de plastic de vitamine, dar si intr-un plic pe care era notat ”Pentru domnul Cheloo”, relateaza news.ro.

Potrivit surselor citate, la perchezitiile facute la domicliul lui Ion Catalin Stefan, solist al trupei de muzica hip-hop Parazitii cu numele de scena Cheloo, s-au gasit: o cutie metalica, de forma cilindrica de culoare alba, cu inscriptia ”Tivoli”, in care se afla o punga din plastic ce continea canabis, un recipient din plastic inscriptionat ”Optisana Calcium + Vitamin D3”, o tabachera din plastic, de culoare neagra, cu inscriptia ”Al Capone Sweets Filter”, in care se afla o tigareta confectionata artizanal, un recipient din plastic, de culoare alba, cu eticheta galbena, inscriptionata ”Supradyn”, un recipient din plastic, de culoare alba, inscriptionat ”Walmark Zinc formula forte”, o pipa metalica cu urme de arsura si materie vegetala si doua grindere (instrumente metalice sau din plastic cu dinti cu care se toaca marunt tutunul, n.r.) - cu urme de materie vegetala - unul din plastic de culoare roz si unul din lemn cu inscriptia ”Amsterdam”.

De asemenea, mai afirma sursele citate, s-a mai gasit canabis in plicuri de hartie, pe unul dintre ele fiind scris ”Pentru domnul Cheloo”.Testele de laborator au demonstrat existenta canabisului in cinci dintre probele gasite.

Dupa aproximativ 9 ore de audieri, procurorii DIICOT Ploiesti, l-au lasat pe artist, sa plece acasa. Procurorii i-au cerut explicatii lui Cheloo, dupa ce la perchezitii, au gasit in casa lui, 10 grame de cannabis. Opt suspecti, au fost retinuti in acelasi dosar. Alti 5 vor fi cercetati, sub control judiciar. In cursul zilei, pe pagina oficiala a lui Cheloo a fost publicat cantecul "O zi ca oricare alta", Cheloo feat Margineanu.

 

Cheloo feat Margineanu - O zi ca oricare alta

Posted by Cheloo16hzoficial on Thursday, 31 March 2016

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO