Suceava: un autobuz plin cu calatori a intrat intr-o farmacie

Ultima actualizare: 06-09-2012 16:30

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat ca accidentul s-a produs dupa ce soferului autobuzului care a intrat in vitrina unei farmacii i s-ar fi facut rau. In autobuz se aflau 25 de pasageri, insa nimeni nu a fost ranit.

Primarul Ion Lungu a mai spus, potrivit Mediafax, ca autobuzul era oprit la semafor si a pornit la un moment dat pe culoarea rosie a semaforului, a intrat pe contrasens, a depasit un scuar si a intrat in vitrina unei farmacii.

Soferul autobuzului, in varsta de 57 de ani, a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Suceava, dupa ce a fost preluat de un echipaj SMURD. Martorii accidentului spun ca este posibil sa i se fi facut rau. Nimeni nu-si poate explica exact cum, dupa ce a coborat strada in panta, a taiat intersectia printr-un scuar si s-a oprit in vitrina unei farmacii.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean Suceava, medicul Tiberius Bradatan, soferul a fost supus mai multor investigatii, urmand sa-i fie facuta o tomografie. Este posibil ca acesta sa fi suferit un atac cerebral.

Se putea petrece o adevarata tragedie pentru ca scuarul peste care a trecut este de obicei plin cu copii. Din fericire nu exista raniti nici in farmacia care are acum toate geamurile sparte. Cei 25 de pasagerii ai autobuzului au scapat si ei teferi, insa s-au speriat ingrozitor. Au crezut ca franele nu au mai tinut, ca in cazul tramvaiului de la Iasi, de acum doua luni.

Citeste si:

Curs american de sexualitate suspendat. Proful a facut o demonstratie soc

5 milioane de vizualizari in 6 zile. Clipul care face senzatie pe Youtube

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO