Curs american de sexualitate suspendat. Proful a facut o demonstratie soc

Ultima actualizare: 02-10-2012 21:21
profesorul Bailey

Northwestern University, o prestigioasa universitate din America, si-a suspendat cursul de "sexualitate umana". Decizia a venit dupa ce studentii s-au declarat socati de demonstratia live a unui profesor.

 

Profesorul a vrut sa le arate elevilor sai cum functioneaza o jucarie sexuala mai neobisnuita, direct pe o femeie goala.

Intr-o scurta declaratie, purtatorul de cuvant al universitatii a spus ca departamentul de Psihologie al scolii a suspendat popularul curs chiar in mijlocul anului academic.

Aproape 600 de studenti erau inscrisi la "Sexualitatea umana", iar peste 100 dintre ei s-au inscris si la un alt curs optional, despre ciudatenii si fetisuri. La un moment dat, in timpul discutiilor de la curs, o femeie a aparut dezbracata in fata elevilor si a fost apoi penetrata si i s-a provocat un orgasm cu ajutorul unui fierastrau electric modificat.

Profesorul de psihologie J. Michael Bailey, cel care tinea cursul, si-a cerut scuze si a spus ca nu se va mai intampla asa ceva. Dar si-a exprimat si surpriza ca intamplarea a cauzat asa agitatie. "In vremuri de criza financiara, razboi si incalzire globala, povestea a fost una de top pentru mai bine de doua zile. Asta arata diferenta de opinii dintre oamenii ca mine, care nu vad niciun rau moral in ce s-a intamplat, si cei care cred ca a fost profund gresit", scria Bailey.

10 inventatori geniali. Afla cum ti-au schimbat viata
Orasele-fantoma ale lumii. Vezi de ce au ajuns ruine. GALERIE FOTO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO