STIRI PE SCURT: Fiscul american va primi informatii de la bancile romanesti; Un TIR a distrus un bar la Vaslui

Dată publicare: 09-06-2014 18:31
Dată actualizare: 12-06-2014 06:53


Mai multe banci romanesti vor da informatii fiscului din Statele Unite despre anumite conturi detinute de americani, iar un bloc din Braila a fost zguduit de o explozie.

Explozie in Braila

O explozie puternica urmata de un incendiu i-a inspaimantat azi noapte pe locatarii unui bloc din Braila. Deflagratia s-a produs in apartamentul unui barbat de 40 de ani si a avariat locuinta, dar si cateva autoturisme parcate in fata ei. Proprietarul a suferit un atac de panica si a fost tratat de medicii veniti la fata locului. Anchetatorii nu au stabilit deocamdata cauza exploziei.

Un TIR a intrat intr-un bar la Vaslui

Un TIR scapat de sub control a facut prapad la intrarea in Husi, judetul Vaslui. Camionul - ramas fara frane - a ajuns pe contrasens, apoi, dupa o cursa haotica, a distrus un bar de pe marginea drumului. Cu doar cateva minute inainte de impact, proprietarul localului iesise sa conduca si ultimul client, ca sa poata inchide. Soferul s-a lovit la cap si a fost transportat la Iasi, pentru investigatii amanuntite.

Fiscul american verifica si in Romania

Fiscul american va putea sa isi verifice cetatenii care au conturi mai mari de 50.000 de dolari in Romania. Tara noastra a ajuns la un acord cu Statele Unite pentru transferul de date, in care s-au inscris deja peste 100 de institutii. Potrivit Mediafax, pe lista celor care vor da informatii despre cetatenii americani se afla BCR, BRD, Bancpost, Unicredit si Raiffeisen ori Banca Cooperatista Rascoala Botosani sau 8 Martie Codlea.

Tags: tir, banci, fisc,


VIDEO PROTVPLUS.RO