Imagini in premiera de la circul facut de Tamas in sectia de politie. "Mi-a spart mecla. N-am facut nimic sa ma bata asa"

Dată publicare: 09-06-2014 18:11
Dată actualizare: 12-06-2014 06:53


Fotbalistul Gabriel Tamas a facut scandal in sectia de politie. La un an de la incidentul care i-a adus un dosar penal, au aparut imagini in care sportivul, aflat sub influenta alcoolului, se cearta cu agentii si le reproseaza ca l-au lovit.

Incidentul de pe 31 mai anul trecut, cand Gabriel Tamas nu a mai ajuns la nationala, ci intr-o sectie de politie pentru ca a distrus usa de la intrarea unui bloc in apropiere de guvern a facut inconjurul lumii.

Asta si pentru ca fotbalistul a fost surprins de camerele de supraveghere din imobil in timp ce ii speria pe locatari. In dosarul in care Tamas este judecat si pentru ca i-ar fi ultragiat pe politistii care l-au incatusat au aparut imagini si din interiorul sectiei de politie filmate chiar de ofiteri.

Ca sa fie convingator, sportivul isi dezbraca tricoul si arata vanataile de pe corp. Si ii spune la telefon unui prieten ce a patit. Despre scandalul pe care l-a provocat vorbeste insa mai putin.

"Mi-a spart mecla, asta. Am fost batut. Mi-a dat, sa moara mama, uite ce mi-a dat. N-am gresit cu nimic sa ma bata in halul asta", spune Tamas.

De fata sunt nu doar politisti, ci si civili care asista pasivi la spectacol. Nu intervin nici macar cand lucrurile par sa scape de sub control.

"M-au batut colegii dumneavoastra. Voi depune plangere impotriva domnului care m-a batut", spunea fotbalistul.

Insa pana acum Gabriel Tamas nu a fost depusa nici o plangere impotriva politistilor. Soarta fotbalistului va fi decisa miercuri cand Judecatoria Sectorului 1 ar trebui sa dea o sentinta in procesul sau.


VIDEO PROTVPLUS.RO