Zece polițiști din București, testați pozitiv cu Covid-19. Un întreg departament ar putea fi mutat

Ultima actualizare: 06-06-2020 12:01
coronavirus
Shutterstock

10 polițiști au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar alți 10 se află în izolare la domiciliu, a anunțat, sâmbătă, Serviciului Furturi Auto din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București

Primul caz pozitiv a fost înregistrat pe 26 mai, iar în urma anchetei epidemiologice au intrat în izolare la domiciliu polițiștii care au intrat în contact direct cu cel care s-a îmbolnăvit de Covid-19.

A doua zi, au fost diagnosticați pozitiv alți doi polițiști, dintre contacții direcți. Ulterior, din personalul aflat în izolare, au fost înregistrate alte patru cazuri confirmate.

Pe 4 și 5 iunie, cazurile confirmate au continuat. Alți doi polițiști au fost testați pozitiv, 10 colegi fiind în izolare la domiciliu.

”Au fost efectuate anchete epidemiologice și până în prezent întreg spațiul unde își desfășoară activitatea serviciul a fost dezinfectat, ultima dată, ieri, 5 iunie”, se arată în comunicatul instituției, care a luat în calcul relocarea temporară a subunității. 

Întreg personalul este monitorizat și urmează să fie testat.

”În toate situațiile, cazurile au fost raportate în regim de urgență, pentru a se putea lua toate măsurile necesare în limitarea numărului de infectări”, a transmis Serviciului Furturi Auto din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO