Sotia barbatului gasit mort pe un drum din Gorj a picat testul cu detectorul de minciuni. Ce cred anchetatorii

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05

Se reia de la zero ancheta in cazul barbatului de 40 de ani din Gorj, gasit in agonie pe marginea drumului acum doua saptamani si care a murit apoi in drum spre spital.

Principalul suspect in acest caz, presupusul amant al sotiei victimei, a fost eliberat din arest, dupa ce a trecut cu brio testul cu detectorul de minciuni. Sotia victimei, in schimb, si-a modificat pana acum declaratiile de trei ori in cursul anchetei si i-a pus astfel pe politisti pe o pista falsa. 

Anchetatorii cerceteaza si posibilitatea ca barbatul omorat sa fi fost totusi victima unui accident rutier, asa cum se credea initial. Este luata in calcul si varianta ca sotia barbatului sa-l fi omorat si apoi, cu ajutorul unui complice, sa fi dus trupul neinsufletit pe marginea drumului.

Totul pentru musamalizarea crimei si inscenarea unui accident rutier. Cert este ca femeia a cazut testul cu detectorul de minciuni, iar in momentul de fata este intr-o situatie delicata. Daca va fi gasita persoana care l-a ucis in bataie pe barbat, aceasta risca pana la 25 de ani de inchisoare.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO