Soferul marocan, care a provocat accidentul din Mamaia, si-a recunoscut vina. In ce stare este tanara ranita


Ultimul update: Vineri 30 Octombrie 2015 07:00
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015 13:03
Categorie: Stiri actuale

Cetateanul marocan, implicat intr-o cursa ilegala de masini in statiunea Mamaia, a recunoscut ca el ese afla la volan in momentul accidentului, in urma caruia o tanara de 25 de ani a ajuns, grav ranita, la spital.

Initial, tanarul a negat acest lucru, in ciuda declaratiilor martorilor care afirmau ca conducea masina care, in goana ei, a intrat intr-un copac si a pus la pamant un stalp de electricitate.

Imediat dupa producerea accidentului, cetateanul marocan a sustinut cu tarie in fata politistilor de la Rutiera ca nu el este cel care a provocat accidentul. Mai mult, martorii au afirmat ca ar fi spus ca victima ar fi fost cea care conducea masina in momentul impactului.

Pus insa in fata probelor si marturiilor celor care l-au vazut la volan, cetateanul marocan si-a recunoscut vina si acum este cercetat in stare de libertate pentru vatamara corporala grava, dar si pentru conducere fara permis.

Dreptul de a conduce i-a fost suspendat in martie, cand a fost acuzat de tentativa de omor, dupa ce a dat intentionat cu masina peste un barbat caruia i-ar fi datorat niste bani. In ceea ce-o priveste pe tanara de 25 de ani, ranita in accidentul de duminica, medicii spun ca a suferit mai multe fracturi, dar viata nu ii este pusa in pericol.

VIDEO PROTVPLUS.RO