Șoferul care a ucis-o pe Irina, jandarmerița din Suceava, arestat preventiv. Ultim omagiu adus de colegi


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 16 Noiembrie 2018 09:05
Categorie: Stiri actuale

Femeia de 40 de ani accidentată mortal miercuri, în Suceava, pe o trecere de pietoni, a fost comemorată joi de colegii de serviciu chiar la locul tragediei.

Irina Airinei era maior în cadrul Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, iar colegii, rudele şi prietenii s-au rugat pentru sufletul femeii. Tot joi, şoferul vinovat de producerea tragediei a fost arestat pentru 30 de zile.

Rude şi prieteni au aprins joi o lumânare în locul unde şi-a pierdut viaţa maiorul Irina Airinei. Totodată, ei s-au rugat şi pentru însănătoşirea fetiţei ei, care se afla în continuare în comă la spital.

Îngenuncheat de durere, soţul femeii a anunţat că starea fetiţei rămâne neschimbată, însă speră că ea să revină alături de el.

Victor Maniliuc, soțul Irinei: "Cel mai probabil, va fi transferată la o altă clinica din Bucureşti. Urmează să primim acordul. Copilul era Irina şi Irina era copilul. Erau 2 în 1. Ne rugăm în continuare pentru micuţa Larisa şi speram să depăşim cu bine momentul."

Zeci de jandarmi şi elevi ai Şcolii de Subofiţeri din Fălticeni au venit şi ei la slujba de pomenire a fostei lor colege.

"La ultima vizită pe care a făcut-o în şcoală, pentru că se afla în concediu de creştere al copilului, se putea citi pe chipul ei o fericire şi o împlinire. A culminat fericirea ei cu cea mai mare împlinire personală pe care poate să o aibă o femeie şi anume cea de a deveni mama", spune o colegă.

Accidentul a avut loc alaltăieri în centrul oraşului Suceava. O maşină care circulă cu viteza a lovit-o în plin pe jandarmerița şi pe fetiţa ei de numai un an şi jumătate, chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, mama a murit în scurt timp la spital, iar fetiţa a fost transportată la unitatea medicală în comă.

Col. Ionel Postelnicu, comandantul Şcolii de Subofiţeri Fălticeni: "Suntem cu toţii profund îndureraţi de dispariţia colegei noastre Irina Airinei. Suntem alături de colegul nostru, lt Victor Manilic cu greaua încercare prin care trece şi, ţinând cont că fetiţa se află în spital, aşteptam veşti bune de la medici."

Şoferul a recunoscut în fața poliţiştilor că se grăbea, iar după audieri a fost reţinut. Între timp, a primit şi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: accident, suceava,

Mamă și fiică, spulberate pe trecere de un șofer de 26 de ani. Impactul a fost filmat
VIDEO PROTVPLUS.RO