Șoferul care a ucis-o pe Irina, jandarmerița din Suceava, arestat preventiv. Ultim omagiu adus de colegi

×
Codul embed a fost copiat

Femeia de 40 de ani accidentată mortal miercuri, în Suceava, pe o trecere de pietoni, a fost comemorată joi de colegii de serviciu chiar la locul tragediei.

Irina Airinei era maior în cadrul Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, iar colegii, rudele şi prietenii s-au rugat pentru sufletul femeii. Tot joi, şoferul vinovat de producerea tragediei a fost arestat pentru 30 de zile.

Rude şi prieteni au aprins joi o lumânare în locul unde şi-a pierdut viaţa maiorul Irina Airinei. Totodată, ei s-au rugat şi pentru însănătoşirea fetiţei ei, care se afla în continuare în comă la spital.

Îngenuncheat de durere, soţul femeii a anunţat că starea fetiţei rămâne neschimbată, însă speră că ea să revină alături de el.

Victor Maniliuc, soțul Irinei: "Cel mai probabil, va fi transferată la o altă clinica din Bucureşti. Urmează să primim acordul. Copilul era Irina şi Irina era copilul. Erau 2 în 1. Ne rugăm în continuare pentru micuţa Larisa şi speram să depăşim cu bine momentul."

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Zeci de jandarmi şi elevi ai Şcolii de Subofiţeri din Fălticeni au venit şi ei la slujba de pomenire a fostei lor colege.

"La ultima vizită pe care a făcut-o în şcoală, pentru că se afla în concediu de creştere al copilului, se putea citi pe chipul ei o fericire şi o împlinire. A culminat fericirea ei cu cea mai mare împlinire personală pe care poate să o aibă o femeie şi anume cea de a deveni mama", spune o colegă.

Accidentul a avut loc alaltăieri în centrul oraşului Suceava. O maşină care circulă cu viteza a lovit-o în plin pe jandarmerița şi pe fetiţa ei de numai un an şi jumătate, chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, mama a murit în scurt timp la spital, iar fetiţa a fost transportată la unitatea medicală în comă.

Col. Ionel Postelnicu, comandantul Şcolii de Subofiţeri Fălticeni: "Suntem cu toţii profund îndureraţi de dispariţia colegei noastre Irina Airinei. Suntem alături de colegul nostru, lt Victor Manilic cu greaua încercare prin care trece şi, ţinând cont că fetiţa se află în spital, aşteptam veşti bune de la medici."

Şoferul a recunoscut în fața poliţiştilor că se grăbea, iar după audieri a fost reţinut. Între timp, a primit şi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Mamă și fiică, spulberate pe trecere de un șofer de 26 de ani. Impactul a fost filmat
Mamă și fiică, spulberate pe trecere de un șofer de 26 de ani. Impactul a fost filmat

Tragedie miercuri pe o șosea din Suceava. O mamă și fetița ei de un an și jumătate au fost izbite în plin de o mașină pe o trecere de pietoni.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.