Soferul autocarului implicat in accidentul din Bulgaria, eliberat si trimis acasa. Primele date din ancheta

Ultima actualizare: 25-09-2014 00:17

Dupa audieri care au durat duminica mai multe ore, cei doi soferi ai autocarului, atat cel de rezerva, cat si cel aflat la volan in momentul producerii accidentului, au fost eliberati de catre politistii bulgari si trimisi acasa.

Politia din Veliko Tarnovo a deschis dupa accident dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Trupul tinerei de 27 de ani care a murit duminica in accidentul din Bulgaria a fost depus la morga Spitalului Orasenesc din Veliko Tarnovo, iar in zilele urmatoare va fi facuta necropsia, iar apoi formalitatile necesare pentru repatriere. Insa acestea ar putea dura cateva zile, asta pentru ca luni, in Bulgaria se sarbatoreste Ziua Independentei, iar autoritatile publice nu lucreaza.

Din informatiile pe care Politia Bulgara le-a strans pana acum, s-a repetat scenariul din Muntenegru. Soferul autocarului a intrat cu viteza mult prea mare, pe carosabil alunecos, intr-o curba, pe un drum de munte. Autocarul s-a rasturnat si a fost cat pe ce sa cada in prapastie. A ramas atarnat pe buza haului - jumatate pe carosabil, jumatate deasupra rapei.

Cel mai probabil, ancheta in acest caz va fi efectuata in colaborare cu autoritatile romane

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO