Șofer rănit grav, după ce a fost lovit de un tren pe care nu l-a văzut din cauza ninsorii

Ultima actualizare: 06-01-2019 09:36

Un bărbat de 40 de ani, din județul Arad, a ajuns sâmbătă la spital cu răni grave, după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de un tren, pe care nu l-a văzut la timp din cauza grabei şi a viscolului.

Vremea se anunţă la fel de rea în această zonă până la începutul săptămânii viitoare, aşa că şoferii vor fi nevoiţi să circule în condiţii de vizibilitate redusă.

Trenul Regio venea dinspre Brad şi era foarte aproape de destinaţie când s-a întâmplat accidentul. La 15 kilometri de Arad, în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată, a intrat în maşina condusă de un bărbat în vârstă de aproape 40 de ani.

Trecerea la nivel era una fără barieră, semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei. Şi, cu toate că ninsoarea viscolită i-a redus mult vizibilitatea, şoferul nu a oprit să se asigure înainte să traverseze calea ferată, aşa că trenul l-a lovit în plin. Bărbatul a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă SMURD la spital cu dureri la coloană şi în zona toracelui.

Din cauza vitezei mari şi a ninsorii puternice, sâmbătă au avut loc mai multe accidente rutiere în judeţul Arad, este drept nu pe calea ferată. În zona de vest a ţării. vremea va rămâne la fel de urâtă în acest weekend, aşa că şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă.
 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO