Un băcăuan și-ar fi incendiat casa, după ce a aflat că mai are doar câteva zile de trăit. Mărturiile vecinilor

Ultima actualizare: 17-01-2020 17:41

Sfârșit teribil pentru un bărbat de 66 de ani din județul Bacău.

Acesta a ars de viu în casă, după ce un incendiu puternic i-a cuprins locuința, la miezul nopții.

Polițiștii au indicii că proprietarul ar fi pus focul intenționat, ca să-și ia viața. Vecinii spun că omul era bolnav de cancer de cinci ani și tocmai aflase de la medici că nu mai avea mult de trăit.

Vecinii au văzut flăcările, însă nici intervenția rapidă a pompierilor nu l-a mai putut salva pe bărbat. Trupul carbonizat a fost recuperat numai după ce incendiul a fost stins.

Vecin: „Ardea sus tare, a ars tot. Nu a rămas nimic. Singur a dat foc. Era bolnav și el singur și-a dat foc, că era bolnav tare.”

Vecin: „A ieșit la pensie, a fost șofer în Bacău. A ieșit la pensie și a revenit în casa părintească. A fost acum câțiva ani diagnosticat cu cancer la gât. Nu mai putea vorbi, mai avea un aparat și cu el îți răspundea.”

Joi seară, bărbatul a lăsat unei vecine cheile de la mașina lui și niște bani, în caz că se întâmplă ceva cu el. Puțin mai târziu, casa lui era în flăcări.

Reporter: „A fost flacăra mare?”

Vecină: „Mare, până în vârful stâlpului, sus.”

Reporter: „Se știa că el este înăuntru?”

Vecină: „Au fost vecinii pe la opt la el și le-a dat acte și cheia de la mașină, le-a dat tot. Era galben la față. Cum să îi spună că mai are o săptămână de trăit, că l-a tâmpit.”

Andrei Grecu, ISU Bacău: „În urma incendiului, din nefericire, un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit decedat. Au ars 40 mp  din acoperiș și bunuri dintr-o încăpere. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de utilizarea focului deschis în spații închise.”

Vecinii le-au dat vestea tragică unor rude ale bărbatului, care se vor ocupa de înmormântare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO