Si-a omorat socrii si apoi a vrut sa se sinucida. Cum a fost gasit de vecini. VIDEO

Dată publicare: 27-08-2011 19:30
Dată actualizare: 09-10-2012 17:59


Si-a ucis socrii, apoi a lasat in geamul casei lor un bilet prin care oamenii, chipurile, anuntau ca au plecat cu treburi la oras. Vorbim despre un barbat din judetul Suceava, care in cele din urma, a vrut sa-si urmeze victimele in moarte.

Totul a inceput in urma cu doua saptamani, cand Zaharia, ginerele sotilor Croitoru a vandut in targ vitelul acestora uitand sa le dea banii. Suparati ca cei doi l-au reclamat la politie, barbatul a hotarat sa le dea o lectie. Joi noaptea si-a facut curaj cu niste alcool si a mers acasa la ei, inarmat cu un cutit. Barbatul de 60 de ani si femeia de 54 n-au avut scapare.

Apoi s-a gandit sa-si acopere urmele. "Suntem plecati la Focsani", scria in biletul lasat in geamul casei victimelor. Zaharia a mers la varul sau si i-a marturisit ce a facut. Cum nu a fost crezut, s-a dus acasa si s-a culcat. Abia a doua zi a realizat ce a facut si a incercat sa se omoare, cu o substanta toxica.

Sambata dimineata, cativa vecini nu au mai tinut cont de biletul din fereastra si au intrat in casa socrilor barbatului. S-au ingrozit:  "Am dat gardul la o parte, incolo un lant cat degetul. Ceva aici e necurat. Nu i-am vazut de prima data dar cand am tras de pat ea era cazuta si el era cazut pe jos", povesteste un martor.

Suspectul este acum internat iar medicii spun ca are sanse minime.

Tags: crima,


VIDEO PROTVPLUS.RO