Si-a luat cei 5 copii si a mers la Primarie, unde a anuntat ca intra in greva foamei. Motivul ce l-a impins la acest gest

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29

Un barbat din judetul Botosani a intrat de joi in greva foamei, in fata Primariei si si-a luat langa el si copii. Are 5, din care 3 sub 18 ani. Un executor judecatoresc a vrut sa-l evacueze din spatiul in care locuieste toata familia.

Incaperile au fost inchiriate de la Primarie pentru activitati comerciale, spun edilii, dar omul le-a transformat intre timp in locuinta.

Dupa ce barbatul a acumulat datorii mari la plata chiriei, executorul chemat sa puna in practica ordinul dat de instanta n-a avut succes.

Executorul a cerut ajutorul primariei pentru a scoate toate lucrurile din acel spatiu. Cei trei oameni platiti pentru a face acest lucru au fost, insa, dati afara de barbat. Dupa tot scandalul, executorul judecatoresc a decis sa amane evacuarea.

Imediat dupa ce executorul judecatoresc a plecat, barbatul si-a luat cei trei copii si s-a dus in fata primariei pentru a protesta. A anuntat ca intra in greva foamei pe motiv ca, atata timp cat a locuit in acel sptiu, a investit bani in renovarea lui.

Barbatul sustine ca stia ca are de platit doar 2000 de lei, dar cand a ajuns la primarie, in 2013, i s-a spus ca are de plata peste 5.000 de lei. Asa ca de atunci nu a mai platiti niciun ban!
De cealalta parte, primarul comunei spune ca nu are cum sa-l mai pasuiasca.

Primarul si executorul judecatoresc sustin ca cel mult peste doua saptamani, barbatul, copiii si iubita lui vor fi evacuati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO