Vlad, tanarul care si-a injunghiat mama pe scara blocului, consuma de multa vreme droguri. Marturiile prietenilor

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29

Tanarul din Brasov arestat pentru ca a incercat sa isi omoare mama pe motiv ca e posedata de diavol obisnuia inca din liceu sa consume droguri, sustin prietenii lui.

Se pare ca in ultima vreme devenise dependent si nu este exclus sa fi incercat substante mai puternice. Surprinzator insa, procurorii care investigheaza cazul nu au dispus nicio expertiza care sa scoata la iveala natura stupefientelor.

Pana de curand tanarul era linistit si preocupat de pictura, pentru care avea real talent.

Angajat la o mare companie de telefonie mobila, a fost promovat, dupa rezultate exceptionale. Numai ca, in urma cu sase luni, tanarul a decis sa nu mai mearga la serviciu, desi avea sansa de a face cariera in domeniul vanzarilor.

Apropiatii spun ca drogurile sunt de vina. Consumator sporadic la inceput, Vlad a ajuns dependent, iar in ultimele luni era de nerecunoscut. Relatia foarte apropiata cu mama lui, profesoara de desen, s-a schimbat intr-una tensionata.

Ramas fara bani si fara slujba, tanarul a devenit violent si vecinii spun ca auzeau adesea scandaluri din casa lor.

Transformarea lui Vlad dintr-un fiu iubitor intr-un individ extrem de agresiv poate fi justificata doar prin prezenta unor substante periculoase in corpul sau - cred apropiatii familiei. Femeia ranita a fost salvata de vecinii care au vazut cum baiatul o lovea pe casa scarii.

Vecina: "Cand am deschis usa si-am dat ochii cu el, avea figura unui criminal. Ea era jos, ghemuita acolo: 'Ajutati-ma, ajutati-ma. Eu sunt Dumnezeul tau".
Reporter: Asa spunea el?
Vecina: "Repeta mereu cuvintele astea, m-a pus mult pe ganduri."

Dupa ce si-a injunghiat mama, tanarul le-a marturisit anchetatorilor ca se drogase, dar nu a spus ce anume a consumat.

Din fericire, femeia de 53 de ani a scapat cu rani usoare si a fost deja externata. Intre timp, fiul ei a fost supus unei expertize psihiatrice, care va stabili daca avea sau nu discernamant in momentul in care si-a atacat mama. In fata anchetatorilor, baiatul a recunoscut ca a consumat substante halucinogene.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO