Ce bilete de adio a lăsat cetăţeanul german găsit mort în hotel. Vestea care l-a distrus

22-10-2019 17:09

Sfârșit brutal pentru un cetățean german, care a fost găsit fără viață marți, în camera unui hotel din zona centrală a Timișoarei, unde era cazat.

Polițiștii merg pe varianta sinuciderii, mai ales că bărbatul a lăsat în urmă bilete de adio, toate adresate familiei, aflate la mare distanță.

Cetățeanul german avea 55 de ani și venise în Timișoara în interes de serviciu. Era de profesie inginer și lucra la o multinațională, unde se produc componente auto. A sosit în oraș acum patru zile, dar marți dimineață nu a mai mers la locul de muncă și nici nu a răspuns la telefon. Colegii lui au venit să îl caute la hotel, dar ușa era închisă. Au cerut ajutorul angajaților și au intrat în cameră. L-au găsit fără viață, în cabina de duș.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi aflat că urma să fie concediat și asta l-ar fi făcut să clacheze. Înainte de a muri, a scris niște scrisori în limba germană, adresate familiei.

Polițiștii anchetează acum tot ce s-a întâmplat, iar familia lui este așteptată să ajungă în țară.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO