Sfârșit tragic pentru un bărbat. Basculanta de 40 tone pe care o conducea s-a răsturnat

Ultima actualizare: 09-12-2019 17:27

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 68 de ani din Alba, șofer pe o autobasculantă de peste 40 de tone.

Mașina s-a răsturnat în zona carierei de piatră din localitatea Geomal și s-a oprit cu roțile-n sus, abia după 120 de metri.

Șoferul a fost aruncat din cabină, iar mașana încărcată cu piatră a fost complet distrusă. Polițiștii și inspectorii în muncă au deschis anchete pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

La primele ore ale dimineții, bărbatul care lucra ca șofer de peste 11 ani, a încărcat basculanta cu piatră din carieră. Nu se știe exact ce s-a întâmplat, dar mașina s-a răsturnat pe versantul de lângă carieră.

Vasile Suciu, șef serviciu SSM ITM Alba: „A părăsit drumul amenajat, s-a răsturnat peste un zid de agabaritic. Din filmările pe care le avem, autobsculanta a rulat pe partea de jos cam 120 de m. Victima am găsit-o undeva căzută din cabină la jumătate de drum. Se văd niște urme de frânare. Cred că este aproape imposibil de făcut o expertiză. Ați văzut cum arată utilajul."

Pompierii de la Aiud sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șofer.

Ovidiu Costea, prim adjunct ISU Alba: „Din păcate, la sosirea echipajului la fața locului, bărbatul a fost găsit aruncat în afara utilajului, prezentând leziuni incompatibile cu viața."

Polițiștii au adunat probe pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: „Bărbatul ar fi piedut controlul asupra camionului în timp ce îl conducea pe un drum ce nu era destinat circulației publice."

Bărbatul lucra cu forme legale la firma respectivă. În urma accidentului au rămas fără tată 7 copii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO