Șef din Poliția Rutieră a Capitalei, acuzat că și-a lovit și amenințat soția cu moartea

Ultima actualizare: 09-12-2019 19:44

Acuzaţii grave planează asupra adjunctului brigăzii Poliţiei rutiere din Capitală. Soţia comisarului şef Paul Gavriș, cu care se afla în plin proces de divorţ, îl acuză că duminică seară ar fi lovit-o şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

Femeia susţine şi că fiica lor de numai 2 ani ar fi căzut victimă agresivităţii bărbatului. Pe de altă parte poliţistul a depus plângere la poliţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru a lămuri ce s-a întâmplat.

Scandalul a izbucnit în casa femeii din Cluj. Poliţistul a mers să îşi viziteze fetiţa de doi ani şi jumătate, însoţit de mama lui, care voia să-şi vadă nepoţica. La un moment dat însă, soţia bărbatului susţine că lucrurile au degenerat, după ce el ar fi încercat să ia copilul.

Daniela Gavriș Maria: "Prima dată mama lui a lovit-o pe mama, intenţionat, foarte brusc. Paul a lovit-o cu pumnul în cap pe mami, a căzut cu fetiţa pe jos. Eu am ridicat-o, m-a luat de gât, m-a băgat în birou, mi-a zis că data viitoare te omor. Până a venit firma de pază şi poliţiştii, Paul a lovit fetiţa."

Femeia a sunat imediat la 112, iar medicii de pe ambulanță veniţi şi ei la faţa locului au decis să o transporte pe fetiţă la spital pentru o evaluare. Luni, soţia poliţistului a reuşit să obţină un ordin de protecţie împotriva soţului ei şi spune că zilele următoare o să depună plângere penală.

Daniela Gavriș Maria: "La UPU am fost întrebată ce s-a întâmplat, fetiţa a devenit foarte colerică şi le-a spus că tata nană şi arată în jurul nasului. Violente, ameninţări şi provocări de câte ori vine la fetiţă. Vreau să i se ridice pistolul pentru că m-a ameninţat că mă omoară.”

Pe de altă parte şi adjunctul interimar al Biroului Rutier din Capitală a cerut un ordin de protecţie pentru 5 zile, împotriva soacrei. Se pare că nu e prima oară când lucrurile scapă de sub control.

Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, lipsire de libertate în mod ilegal, furt la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”

Până când lucrurile se vor lămuri, fetiţa va rămâne în custodia mamei, drept primit de ea în instanţă. Tatăl copilei, adjunctul Brigăzii Rutiere Bucureşti, nu a comentat incidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO