Șef din Poliția Rutieră a Capitalei, acuzat că și-a lovit și amenințat soția cu moartea


Ultimul update: Luni 09 Decembrie 2019 19:44
Data publicarii: Luni 09 Decembrie 2019 17:01
Categorie: Stiri actuale

Acuzaţii grave planează asupra adjunctului brigăzii Poliţiei rutiere din Capitală. Soţia comisarului şef Paul Gavriș, cu care se afla în plin proces de divorţ, îl acuză că duminică seară ar fi lovit-o şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

Femeia susţine şi că fiica lor de numai 2 ani ar fi căzut victimă agresivităţii bărbatului. Pe de altă parte poliţistul a depus plângere la poliţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru a lămuri ce s-a întâmplat.

Scandalul a izbucnit în casa femeii din Cluj. Poliţistul a mers să îşi viziteze fetiţa de doi ani şi jumătate, însoţit de mama lui, care voia să-şi vadă nepoţica. La un moment dat însă, soţia bărbatului susţine că lucrurile au degenerat, după ce el ar fi încercat să ia copilul.

Daniela Gavriș Maria: "Prima dată mama lui a lovit-o pe mama, intenţionat, foarte brusc. Paul a lovit-o cu pumnul în cap pe mami, a căzut cu fetiţa pe jos. Eu am ridicat-o, m-a luat de gât, m-a băgat în birou, mi-a zis că data viitoare te omor. Până a venit firma de pază şi poliţiştii, Paul a lovit fetiţa."

Femeia a sunat imediat la 112, iar medicii de pe ambulanță veniţi şi ei la faţa locului au decis să o transporte pe fetiţă la spital pentru o evaluare. Luni, soţia poliţistului a reuşit să obţină un ordin de protecţie împotriva soţului ei şi spune că zilele următoare o să depună plângere penală.

Daniela Gavriș Maria: "La UPU am fost întrebată ce s-a întâmplat, fetiţa a devenit foarte colerică şi le-a spus că tata nană şi arată în jurul nasului. Violente, ameninţări şi provocări de câte ori vine la fetiţă. Vreau să i se ridice pistolul pentru că m-a ameninţat că mă omoară.”

Pe de altă parte şi adjunctul interimar al Biroului Rutier din Capitală a cerut un ordin de protecţie pentru 5 zile, împotriva soacrei. Se pare că nu e prima oară când lucrurile scapă de sub control.

Traian Morar, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente, lipsire de libertate în mod ilegal, furt la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”

Până când lucrurile se vor lămuri, fetiţa va rămâne în custodia mamei, drept primit de ea în instanţă. Tatăl copilei, adjunctul Brigăzii Rutiere Bucureşti, nu a comentat incidentul.

Scandal din cauza jocurilor de noroc. S-a trezit cu casa vandalizată din cauza unei datorii
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33