Tânăr din Dâmbovița, reținut după ce a jefuit un consătean cu care ieșise la pahar

Ultima actualizare: 09-12-2019 17:28

Un bărbat de 42 de ani din Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un consătean cu care chefuise la un popas l-a luat la bătaie în drum spre casă, apoi l-ar fi jefuit.

Cel acuzat le-a spus anchetatorilor că s-a enervat că numai el achitase consumaţia, iar victima ar fi refuzat să plătească vreun ban, pentru nota de plată.

Atât suspectul, cât şi victima, locuiesc în satul Ungureni, şi au mers împreună la un local din apropierea casei. Însă după ce au chefuit s-au luat la harță.

Vasile Tănase, victimă: „Am băut, am mâncat, am plecat acasă, la 2-300 de metri m-a luat la bătaie şi mi-a luat banii. Și în cap şi peste coaste, peste tot.”

Bărbatul povesteşte că, bătut măr, abia a reuşit să ajungă acasă şi a sunat la 112.

Victima suferise de curând şi o operaţie la cap şi deşi consăteanul său ştia de problemele lui de sănătate, l-ar fi lovit fără milă.

Elena Tănase, soția victimei: „Nu s-au gândit, i-au luat banii, dar puteau să îl omoare! Nu vă gândiţi şi voi că ştiaţi de el că e operat la cap, pentru ce faceţi lucrul ăsta.”

Familia suspectului regretă cele petrecute.

Nicolae Dumitru, bunicul suspectului: „E cuminte, îi pun plugul după el şi ară cu plugul. L-am învăţat să muncească, să se ducă la serviciu ca fiecare om.”

Tânărul de 23 de ani şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa, reţinut pentru tâlhărie calificată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO