Sfarsit tragic pentru fratele fostului primar din Borsa. Tanarul a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie

Ultima actualizare: 28-06-2015 07:01

O iesire cu masina de teren abia cumparata s-a dovedit fatala pentru fratele mai mic al fostului primar din Borsa.

Jimmy, cum ii spuneau apropiatii, plecase la plimbare impreuna cu un alt frate si cu un prieten. O manevra gresita insa a facut ca autovehiculul sa se rastoarne intr-o rapa.

Cei trei au fost aruncati din masina, iar soferul, in varsta de 23 de ani, a murit din cauza ranilor grave.

Oamenii din Borsa spun despre Jimmy, fratele fostului primar, ca era un baiat muncitor. Avea 23 de ani, lucra ca topograf si de curand si-a cumparat o masina de teren, dar nimeni nu se gandea ca asta ii va aduce sfarsitul.

Ana Socaci, ruda: "El mergea si facea masuratori si si-a luat un ATV ca sa poata masura pamanturile. Nu stiu daca are o saptamana de cand l-a luat."

Miercuri, de Sanziene, tanarul, impreuna cu un prieten si cu fratele sau, au iesit sa se plimbe cu autovehiculul. La volan era Jimmy, iar la un moment dat, pe un drum greu accesibil, s-au rasturnat.

Localnic: "Pe drumul de la stana a zis ca o urcat pe dunga acolo sus, cand a fost aproape de dunga s-a fi dat peste cap. Nu cred ca era prins in centura."

Masina s-a rostogolit, iar cei trei au fost aruncati pe camp. Tanarul care era pe locul din spate a reusit sa sune la 112, iar la fata locului au ajuns salvamontistii. Jimmy zacea la zece metri distanta de autovehicul.

Daniel Timis, Salvamont Borsa: "Din pacate o victima era cazuta, era in stop-cardiorespirator. Am inceput manevrele e resuscitare care au continuat o ora si aproximativ 10 min."

In cele din urma, au fost nevoiti sa declare decesul. Intre timp, fratele lui a fost dus de urgenta la spitalul din Borsa.

Grigore Pagu, pasager: "In spate am stat. Nu mai stiu nimic cum a fost. S-a dus peste spate, s-a rasturnat."

Oamenii au doar cuvinte de lauda despre cei doi frati ai fostului primar din Borsa. Acum, rudele fostului primar se pregatesc sa-l conduca pe ultimul drum pe mezinul familiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO