Sfarsit cumplit. A vrut sa intre in casa pe geam, dar a cazut de la etajul 5


Ultimul update: Sambata 24 Martie 2012 23:30
Data publicarii: Vineri 12 August 2011 17:50
Categorie: Stiri actuale

Un accident stupid i-a adus sfarsitul unui tanar din Kenya, venit la facultate in Romania. Pentru ca isi pierduse cheile, baiatul a incercat o acrobatie ca sa intre pe geam. A facut un singur pas, si acela gresit.

In urmatoarea secunda se prabusea de la etajul 5. A murit nestiut de nimeni: locatarii au auzit peste noapte niste gemete, dar au zarit trupul pe lumina.

Intors in zori de la o petrecere, Odira s-a trezit fara chei in fata usii de la apartamentul cu chirie in care locuia. Tanarul si-a sunat proprietarul, insa omul i-a spus ca nu il poate ajuta - nu este in Cluj.

Atunci, kenyanului i-a venit o idee nebuneasca. Sa intre in casa pe geamul pe care il lasase intredeschis. Desi se afla la etajul cinci, s-a cocotat pe balconul de la ghena blocului, cu gandul sa sara de acolo pe un aparat de aer conditionat. Inca doi pasi si ar fi fost in garsoniera, insa planul a esuat.

In clipa in care a vrut sa puna si cel de-al doilea picior pe aparat, s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la 15 metri.

Bietul Odira a zacut cateva ore in agonie. Poate tanarul de 24 de ani ar fi avut sanse de supravietuire daca l-ar fi vazut cineva. Cativa muncitori veniti sa izoleze blocul l-au zarit cand deja murise.

Ambasada Kenyei la Bucuresti va lua legatura cu rudele tanarului, pentru cumplita veste.

Tags: accidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO