Șeful Poliției Locale din Mangalia, agresat la o demolare: „Am primit doi pumni în gură”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Sef politie locala mangalia
Facebook/Mangalia Online

Șeful Poliției Locale din Mangalia a fost agresat, joi, în timp ce participa la acțiunea de demolare a unei clădiri fără autorizație.

Primăria Mangalia a anunţat joi că mai mulţi angajaţi ai instituţiei şi ai Poliţiei Locale au fost implicaţi într-o acţiune de demolare a unei terase aflate în apropierea digului Mangalia, care nu deţinea autorizaţie de construcţie, iar administratorul societăţii a fost somat în mai multe rânduri să o demoleze, informează News.ro.

În timpul operaţiunilor, situaţia a degenerat şi a izbucnit un scandal între patronul firmei şi angajaţii Poliţiei Locale, directorul Poliţiei Locale, Mihai Angelescu, fiind lovit.

„Au încercat să ne oprească administratorul terasei şi angajaţii de acolo. Demolarea a vizat o anexă a localului de pe dig, care era montată fără autorizaţie pe domeniul public. Nu există contract pentru acea anexă, nu există nici un act, autorizaţie. Înainte să se ajungă la demolare, noi am emis somaţii, notificări, conform legii. Anul trecut, în vară, proprietarul a fost sancţionat şi i s-a pus în vedere să demoleze construcţia ilegală, ceea ce nu s-a întâmplat. Aşa că s-a procedat la demolare, cu o firmă angajată în acest sens. Am fost agresat, am primit doi pumni în gură de la administratorul localului, sens în care am scos certificat de la Medicina Legală”, a povestit şeful Poliţiei Locale Mangalia.

El spune că vrea să depună plângere penală împotriva agresorului.

În cele din urmă, construcţia ilegală a fost ridicată, costurile acţiunii de demolare fiind suportate de către administratorul societăţii.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO