Liceean preluat de jandarmi, din cauză că s-a jucat cu un dispozitiv cu electroșocuri

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
liceu
Pro TV

Un elev de 18 ani a fost preluat de jandarmi, după ce a fost prins de un profesor în timp ce se juca la liceu cu un dispozitiv cu electroșocuri. 

Tânărul din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, a fost depistat de profesorul de serviciu al unui liceu din municipiul Giurgiu în timp ce le arăta colegilor cum funcţionează un dispozitiv cu electroşocuri. Astfel, el a fost predat celei mai apropiate patrule de jandarmi din cadrul IJJ Giurgiu, informează Agerpres.

„Profesorul de serviciu al unei instituţii de învăţământ preuniversitar din municipiul Giurgiu a observat joi un elev în timp ce se juca pe holul liceului cu un dispozitiv cu electroşocuri, arătându-le celorlalţi colegi cum funcţionează, şi a sesizat patrula Jandarmeriei aflată în misiune în acea zonă", se arată în comunicatul de presă al IJJ Giurgiu.

Jandarmii l-au identificat pe elev şi au stabilit că este un tânăr în vârstă de 18 ani din Călugăreni.

Aceştia i-au întocmit actele de sesizare pentru portul fără drept al obiectelor periculoase în sediul instituţiilor publice, iar dispozitivul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO