Invatatoare de la o scoala din Dambovita, acuzata ca-si terorizeaza elevii. "Nu ai scris tu tema"

Ultima actualizare: 28-10-2012 07:12

Scandal monstru la scoala generala din Corbii Mari, judetul Dambovita. Mai multi parinti revoltati au venit la scoala sa ceara explicatii invatatoarei pe care o acuza ca le vorbeste urat copiilor si ii traumatizeaza.

Oamenii sustin ca dascalul are grija doar de elevii de la care primeste atentii, iar pe ceilalti ii umileste in fata colegilor.

Cand a venit momentul sa raspunda acuzatiilor, profesoara insa le-a intors spatele parintilor.

Mai multi parinti sustin ca le-au ajuns copiii acasa traumatizati de cea care ar trebui sa-i educe.

Mama elev: "Calvarul copilului a inceput din clasa intai, intotdeauna imi venea batut acasa. Mi l-a speriat sa nu mai iasa din banca ca o sa cheme politia, iar colegilor lui de clasa le-a spus sa nu se mai joace cu el, ca o sa vina politia sa-i ia. Va dati seama ce doamna invatatoare poate sa fie... ".

Copiii nu se educa prin violenta. Afla cum poti sa ii faci pe cei mici sa te asculte

Mama eleva: "A incremenit toata, a inceput sa tremure, a ramas cu ghiozdanul in spate. Si cand e sa o pun sa scrie, ea plange: 'Sun-o pe doamna ca daca gresesc si imi pune 4, daca ma cearta, daca ma bate... '".

Invatatoarea neaga acuzatiile.

Zece parinti din clasa invatatoarei au semnat o petitie in care au reclamat-o pentru comportamentul agresiv pe care l-ar avea fata de copiii lor.

Se pare ca dascalul nu ii crede pe copii ca isi fac temele singuri si din acest motiv ii cearta si le da calificative mai mici. De asemenea, ii cearta si pe cei care nu inteleg la clasa din prima si ii pun intrebari.

Pana acum, profesoara nu a vrut cu niciun chip sa raspunda acuzatiilor aduse si le-a transmis parintilor ca le va da explicatii doar la sedinta.

Cazul a fost deja sesizat consiliului profesoral, care l-a analizat. Insa pana acum nu s-a luat nicio decizie in aceasta privinta.

Parintii spera ca intr-un final conducerea Inspectoratului Scolar Dambovita va lui masuri si o va schimba pe doamna invatatoare.

10 lucruri pe care invatatoarea copilului tau nu ti le va spune niciodata

Anunt de ultima ora. Ce trebuie sa stii daca zbori cu avionul

Orasele care isi pierd locuitorii.Trist: Bucurestiul, in top 20 la nivel mondial

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO