Scene șocante în Bistrița-Năsăud. O tânără a fost bătută crunt pe stradă, chiar de propriul soț

Dată publicare: 16-03-2021 13:55
Dată actualizare: 16-03-2021 13:55


Scene șocante suprinse de camerele de supraveghere într-o comună din Bistrița-Năsăud! O tânără de 20 de ani a fost bătută crunt, în miezul zilei, sub ochii trecătorilor, chiar de soțul ei.

În imagini se vede cum individul continuă să-și lovească partenera chiar și după ce aceasta cade la pământ. Revoltatoare este și reacția celor din jur. Mulți privesc cum tânăra este lovită cu cruzime, dar trec mai departe.

Teodora Suciu, reporter Pro TV: "Totul s-a petrecut în comuna Telciu, în apropiere de postul de poliție și sub ochii mai multor localnici.

În imagini se vede cum tânăra încearca să se urce într-un taxi, însă soțul ei, după o scurtă discuție cu șoferul, începe să-și lovească partenera. Urmează o ploaie de lovituri, după care victima se prăbușeste la pământ. Nici atunci, însă, individul nu se oprește. Orbit de furie, continuă să o lovească cu picioarele.

Deși pare greu de crezut, oamenii din jur privesc inițial scenele șocante fără nicio reacție. Mulți trec pe lângă vicimă, se uită, și pleacă mai departe. Abia când văd că femeia este călcată în picioare, câțiva bărbați încearcă să-l liniștească pe individ. Tânăra a fost dusă la spital, iar medicii spun că acum este în stare stabilă. Între timp, polițiștii l-au reținut pe soțul femeii și au emis de urgentță un ordin de protecție".

 


VIDEO PROTVPLUS.RO