S-au derulat scene de infarct în centrul orașului Tecuci.

De față cu trecătorii, un bărbat deosebit de agresiv și-a înjunghiat soția și chiar părea decis să îi ia zilele. Alertați de martori, polițiștii ajunși la fața locului l-au împușcat în picior, după ce respectivul nu a răspuns somațiilor.

Femeia în vârstă de 43 de ani, înjunghiată în coapsă, a fost filmată în timp ce se sprijinea de un cadru metalic și încerca să se ascundă de soțul ei înarmat.

Trecătorii încep să fugă în momentul în care atacatorul se întoarce după ea.

În tot acest haos, la fața loculuii își fac apariția trei agenți, iar unul dintre ei trage trei focuri în aer. Bărbatul de 52 de ani nu renunță însă, și agită amenințător cuțitul, moment în care unul dintre polițiști încearcă să îl îndepărteze cu un spray paralizant.

Pentru că nu cedează și vrea iar să își rănească soția este împușcat în picior și cade secerat.

Bărbat: „Aici este locul unde s-a petrecut incidentul, chiar în centrul orașului Tecuci. Primăria este la mai puțin de 100 de metri distanță. Bărbatul și-a atacat soția în plină stradă."

Bărbat: „Avea un cuțit foarte mare și-a atacat soția. Polițiștii au tras."

Două ambulanțe au preluat victimele. Inițial, agresorul a fost internat la Spitalul Municipal din Tecuci, dar medicii au hotărât să îl transfere la Spitalul de Urgență din Galați.

Dumitru Isfan, Spitalul Clinic de Urgență Galați: „Pacientul care a fost victima unui traumatism prin împușcare se află în afara oricărui pericol și va fi supus unei intervenții chirurgicale de către medicii ortopezi."

Mihai Polinischi, director Serviciul de Ambulanță Galați: „Soția agresorului fusese înjunghiată de către acesta în coapsa stângă. Nu a atins un vas mare, important."

Imediat ce își va reveni, individul va fi audiat. Deocamdată, bărbatul este cercetat pentru violență în familie, însă încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată în tentativă de omor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!