Scandal in Timisoara, cu lovituri si amenintari, chiar langa un parc plin cu copii. Gestul facut de un barbat scandalagiu


Ultimul update: Duminica 14 August 2016 06:58
Data publicarii: Joi 11 August 2016 12:53
Categorie: Stiri actuale

A fost scandal in toata regula aseara la Timisoara. Un barbat in varsta de 35 de ani a circulat cu viteza si a turat motorul autoturismului, in apropierea unui parc plin cu copii.

Speriati ca li s-ar putea intampla ceva celor mici, parintii i-au zis sa inceteze. Individul a devenit recalcitrant, a inceput sa ii ameninte, iar pe unul dintre ei l-a lovit. Conflictul a fost potolit in cele din urma de jandarmi.

In parc erau zeci de copii. Langa se afla o parcare, iar individul circula cu viteza printre masini si trecatori. Oamenii l-au atentionat ca ar putea sa raneasca pe cineva. Apoi totul a degenerat.

Victima: "Mamicile care erau in zona au incercat sa aiba un dialog civilizat cu el, dar din pacate nu aveau cu cine. A trecut la amenintari de tot felul, am fost si eu in preajma incercand sa aplanez conflictul si domnul m-a agresat direct, m-a si lovit, m-a amenintat, eu m-am dus spre el sa il calmez un pic sa discut cu el sa ii spun ca suntem vecini. A strigat dupa mine, unde stai, ca te caut si te gasesc, pe tine si pe familia ta"

Martor: "A venit mai tare cu masina si m-am luat de el, i-am zis ca nu e frums ceea ce faci. De siguranta mea si sa-mi fie bine, am chemat politia sa aplaneze toate problemele astea nu mi se pare normal ca cineva sa te ameninte intr-un parc unde sunt sute de copii care se joaca"

Cei care locuiesc in zona spun ca barbatul are acest obicei de multa vreme, insa de frica nu i-au reprosat nimic pana acum.

Victima: "Accelereaza masina si o accelereaza intentionat, in conditiile in care acolo sunt grupuri de copii care se joaca cu mingea sau se plimba cu bicicleta, sau merg spre parc"

Miercuri seara, insa, dupa ce barbatul a devenit violent, oamenii au chemat jandarmii.

plutonier Adriana Beloiu - purtator de cuvant IJJ Timis: ''A avut loc un schimb de replici intre mai multe persoane, ulterior persoana in cauza l-a lovit cu capul pe o alta persoana. Interventia prompta a a jandarmilor a evitat escaladarea unui conflict"

Politistii au intocmit pe numele barbatului un dosar penal pentru amenintare, loviri si alte violente. Respectivul a refuzat sa comenteze cele intamplate.

 

Tags: timisoara, bataie,

VIDEO PROTVPLUS.RO