Scandal după ce un pădurar ar fi fost prins la furat. Reclamantul a fost lovit cu un pistol în cap

Ultima actualizare: 08-10-2021 14:41
1200 de camioane încărcate cu lemne vor pleca din zona Cheia
Pro TV

Un scandal a izbucnit într-o localitate din judeţul Olt, după ce un pădurar ar fi fost prins la furat de lemne, iar el a tras un foc de avertisment şi l-a lovit cu mânerul pistolului în cap pe bărbatul care l-a reclamat.

Ulterior, şi pădurarul a sunat la 112, afirmând că a fost agresat de mai multe persoane şi a fost lovit cu o bâtă în cap.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, joi seară, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coteana au fost sesizaţi de către un bărbat de 55 de ani, din comuna Vâlcele, despre faptul că ar fi surprins un bărbat, pădurar, în timp ce fura lemne din pădurea Momiceanca, în comuna Vâlcele.

„Până la sosirea poliţiştilor, conflictul dintre cei doi bărbaţi ar fi escaladat, pădurarul executând un foc de avertisment în plan vertical cu un pistol neletal, pe care îl deţinea în mod legal, iar ulterior, l-ar fi lovit cu mânerul pistolului pe bărbatul de 55 de ani. De asemenea, pădurarul a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 faptul că are o stare conflictuală cu mai multe persoane şi ar fi fost lovit cu o bâtă la nivelul capului”, se arată în comunicat.

Acolo s-au deplasat trei echipaje de poliţie şi o grupă de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Olt, conflictul fiind stins. De asemenea, arma a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor.

Pădurarul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!