Imagini incredibile la Iasi: Agarici, filmat de sotie in timp ce lua bataie in parcare de la Scafaru

Dată publicare: 19-08-2011 17:25
Dată actualizare: 31-10-2012 10:52


Doi vecini care nu se mai suporta s-au paruit in fata locatarilor care ii urmareau siderati de la balcon. Culmea este ca cel care si-a asumat rolul de Bruce Lee pare un batranel de treaba. In realitate si-a cam invinetit rivalul.

Omul si-ar fi mutat mobila prin casa si in plus l-ar mai fi si inundat pe vecinu sau. Asa ca acesta din urma i-a cerut furios sa-i repare plafonul si ca argument forte a folosit loviturile de cap in plina figura si o bucata de lemn. Intreaga scena a fost filmata de la balcon de sotia celui atacat.

Bai, repari sau nu repari? Daca nu repari, te termin! Iti dau un in cap de te omor. daca nu repari, daca nu te incing de nu mai intri tu in bloc. Te mananc daca nu repari. Iti dau de-ti crap capul in doua. Te muti din bloc, asculta ce-ti spun eu!

Victima, Gabriel Agarici: "cand am dat sa ies din parcare au inceput sa ma ameninte, au inceput sa ma si loveasca"

Cel acuzat de agresiune, Alexandru Scafaru, spune ca: "Am facut lupte, am facut sport. Recunosc ca i-am dat un cap in gura, foarte bine. M-a inundat, imi cade tavanul. E a treia oara cand il tencuiesc. Am vorbit frumos, nu mi l-a reparat, nu vrea sa intelega. Repara mobila aici, tot timpul imi darama."

Dupa incident, barbatul agresat si-a angajat un avocat si il va reclama la Politie pe vecinul furios.

Omul spera ca probele pe care le are sa fie suficiente ca sa scape de neintelegerile cu vecinii de dedesubt, care dureaza de ani de zile. Colocatarul mai varstnic spune deopotriva ca si el va continua batalia si ca, la randul lui, va face o plangere la Politie. In plus, va merge si la Oficiul pentru Protectia Consumatorului ca sa povesteasca despre tavanul lui distrus de vecinul care sta cu un etaj mai sus.


VIDEO PROTVPLUS.RO