Infotrafic. Cum se circula in Romania in acest weekend


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 19:10
Data publicarii: Vineri 19 August 2011 15:30
Categorie: Stiri actuale
Accident la Gura Calnaului, pe DN2

Daca pleci in acest weekend la mare, la munte sau in vacanta, in general, intra pe m.stirileprotv, de pe mobil si afla starea drumurilor si cum se circula pe cele mai importante artere din tara. Informatiile sunt actualizate in timp real.

16:50 Circulatia rutiera pe DN 2 E 85 intre Buzau si Ramnicu Sarat, a revenit la normal dupa aproximativ doua ore de blocaj

15:30 Trafic blocat total spre Moldova

Circulatia pe DN 2 (E 85) intre Buzau si Ramnicu Sarat este blocata in ambele sensuri, vineri dupa-amiaza, dupa ce in localitatea Gura Calnaului a avut loc un accident rutier, coloanele de masini de pe ambele sensuri depasind patru - cinci kilometri.

Din primele informatii, traficul a fost blocat dupa ce soferul unui TIR inmatriculat in Dambovita care venea dinspre Ramnicu Sarat si se indrepta spre Buzau a franat in apropierea unei curbe, semiremorca a atins un parapet de pe marginea drumului, moment in care cabina TIR-ului a intrat pe contrasens si a izbit un autoturism Logan taxi care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului, autoturismul a fost distrus complet, soferul care era in matina fiind transportat de urgenta la spital pentru ingrijiri.

Politistii nu au putut estima cand situatia va reveni la normal.

Recomandari si rute ocolitoare pentru munte si mare

In situatia in care tronsonul Ploiesti – Brasov al DN1 se va aglomera, poate fi utilizata ruta alternativa:

• DN 1A Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Sacele – Brasov.

In statiunile montane prahovene se poate ajunge si pe varianta DN 7 Bucuresti – Baldana – DN 71 Baldana – Targoviste – Sinaia.

In ceea ce priveste principala ruta catre mare (A2 Bucuresti – Cernavoda - DN22C Cernavoda – Murfatlar - DN3 Murfatlar – Constanta), reamintim ca circulatia auto este intrerupta pe DN22C, in zona Cernavoda, din cauza lucrarilor la podul peste Canalul Dunare – Marea Neagra.

Traficul usor este deviat prin municipiul Cernavoda, pe DJ223C Cernavoda – Stefan cel Mare (de unde se intra pe DN22C).

Intrucat se asteapta cresterea semnificativa a numarului de autovehicule pe acest tronson in urmatoarele ore, iar la intrarea in municipiul Cernavoda se va circula probabil in coloana, politia recomanda conducatorilor auto sa-si aleaga din timp alte rute. Cele mai cunoscute sunt:

• A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Harsova – Constanta;

• DN2 Bucuresti – Urziceni – DN2A Urziceni – Slobozia – Harsova – Constanta;

• A2 Bucuresti – Drajna – DN21 Drajna – Calarasi – DN3 Calarasi – Ostrov (traversarea Dunarii cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanta (sau A2 Bucuresti – Lehliu-Gara – DN3 Lehliu-Gara – Calarasi – Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanta.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO