Calin Popescu Tariceanu ii spune adio si nevestei cu numarul 4. Divortul va fi amiabil

Dată publicare: 19-08-2011 16:05
Dată actualizare: 29-10-2012 15:37


Printr-un comunicat sec, cei doi soti au anuntat ca decizia despartirii a fost luata de comun acord, si ca isi doresc discretie pe marginea acestui subiect delicat.

Ioana si Calin Popescu Tariceanu s-au intilnit pentru prima oara in 1996, cand ea era doar o copila, iar el un chipes politician dupa care oftau multe femei. Au impreuna, un baiat.

Oana Dinu avea doar 19 ani cand l-a cunoscut pe Calin Popescu Tariceanu. Ea era studenta la drept, el ministru secretat de stat. Se pregatea sa preia portofoliul industriilor. Diferenta de un sfert de secol dintre ei nu i-a intimidat. Totul ar fi inceput pe Calea Victoriei, la un miting electoral.

Dragostea a aparut treptat. In primul an s-au vazut rar. Dar ceva s-a inchegat dupa ce au plecat impreuna la o cursa de Formula 1, in Ungaria. La intoarcere au devenit de nedespartit. Tot in Ungaria s-au si casatorit, dupa o vreme. A fost o ceremonie discreta, neprogramata, spunea fericita doamna Tariceanu.

Calin Polescu Tariceanu era deja la a patra casnicie. Avea asadar experienta, iar atunci cand li s-a nascut baiatul se lauda ca se pricepe la scaldat feciori.

Pentru Ioana, copilul a venit ca o implinire a dragostei.

Iar el o completa spunand ca familia este oaza lui de liniste, singurul loc in care toate problemele dispar.

Viata familiei Tariceanu a luat insa o alta turnura in 2004. In timp ce sotul devenea premierul Romaniei, sotia recunostea ca le era mai bine inainte, cand ea era mai putin celebra dar mai linistita.

Ioana a incercat mereu sa ii fie pe plac. Impartasind pasiunea lui pentru motoare, a vrut de pilda sa-si ia carnet.

In 2005 a renuntat la avocatura si a infiintat o asociatie de ajutorare a copiilor, iar in 2008 a devenit notar public si si-a deschis propriul cabinet. Parea ca ii este bine. La fiecare aparitie in public stralucea. A fost remarcata si de cei la "The Rolling Stones".

In 2008 Calin Popescu Tariceanu a parasit Palatul Victoria si teoretic avea tot timpul din lume sa se dedice iar... alor lui.

Pe neasteptate, vineri a venit comunicatul: Calin si Ioana Popescu Tariceanu anunta oficial decizia divortului de comun acord. Anuntul este facut public cu intentia de a evita speculatiile de orice natura.

Doua dintre fostele sotii ale lui Tariceanu i-au pastrat numele dupa divort.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO