Santierele din Romania mai ingroapa un om de viu. A murit dupa ce un mal de pamant a cazut peste el

Dată publicare: 16-08-2011 11:47
Dată actualizare: 29-07-2012 20:38


Zi de marti cu trei ceasuri negre pe un santier de la marginea orasului Ploiesti. Locul din care isi castiga cu mult amar painea s-a transformat in cavou pentru un dulgher din Iasi.

Omul s-a avantat inutil intr-un sant din care nu iesise inca excavatorul. Astfel zona era instabilia, iar tonele de pamant uscat s-au miscat ca la cutremur si i-au frant coloana.

Incidentul vine la doar 15 ore distanta de un altul la fel de grav, produs in Capitala. Aici un tanar fara experienta a fost zdrobit de niste placi de beton.

Un mort dupa ce mai multe placi de beton s-au prabusit pe un santier din Bucuresti

Barbatul lucra singur intr-un sant neasigurat, adanc de trei metri. Intr-o fractiune de secunda peretii de pamant l-au prins de viu ca intr-un mormant. Bietul de el n-a mai avut puterea sa se miste.

De pe mal colegii au impietrit de spaima. Cu totii sunt insa constienti ca oricare dintre ei ar fi putut sa pateasca acelasi lucru.

Asa cum se intampla de fiecare data, zona a fost intesata rapid de politisti si inspectori de munca. Acestia au aflat de la martori ca cel care si-a pierdut viata era chiar seful de echipa.

Trupul neinsufletit a fost preluat deocamdata de legisti. Omul era de loc dintr-o comuna din judetul Iasi. S-a prapadit inainte sa implineasca 44 de ani.

Desi lucrurile par sa se fi lamurit aproapte in totalitate, inspectorii de munca au decis sa inchida lucrarile in zona, mai ales aici unde a avut loc tragedia.

Pana la finalizarea anchetei preliminare, niciun muncitor nu are voie sa se apropie de sant si cu atat mai putin sa continue sapaturile.


VIDEO PROTVPLUS.RO