Să mori din dragoste rănită. Ucis cu coasa de un tânăr poreclit ”Satana”

Ultima actualizare: 22-06-2020 15:10
Să mori din dragoste rănită. Ucis cu coasa de un tânăr poreclit ”Satana”
Vremea Nouă

Un tânăr de 19 ani din Vaslui a fost omorât duminică noaptea cu o coasă de un adolescent poreclit ”Satana”, care abia a împlinit 18 ani, în urmă cu câteva zile. Cei doi au avut un conflict spontan din cauza unei fete, de care erau amândoi îndrăgostiți.

 

Potrivit martorilor, scandalul în urma căruia tânărul a decedat ar fi pornit de la o tânără de care ar fi fost îndrăgostită atât victim, cât și agresorul, scrie Vremea Nouă.

În timpul bătăii, Narcis Ursu (19 ani, foto) ar fi primit trei lovituri de coasă, două în spate și una în piept de la Mihai Iordache, zis și ”Satana”.

 

”Satana” abia împlinise 18 ani

 

Presupusul criminal a împlinit 18 în urmă cu câteva zile.

Victima a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu mașina de familia sa, dar a decedat în timp ce i se acorda primul ajutor.

“Noi am fost sesizați de către un medic din cadrul Spitalului Județean Vaslui cu privire la faptul că a fost adus un bărbat în vârstă de 19 ani, care prezenta o plagă la nivelul toracelui. Ulterior, pacientul a decedat. Întrucât există suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor, ancheta este efectuată de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO