Romanul care a imblanzit lupii. Ii scoate zilnic la plimbare pe strazile din Timisoara

Ultima actualizare: 19-11-2013 06:53

Viata unui barbat din Timisoara seamana cu un subiect de film. In varsta de 55 de ani, el se plimba cu lupii, dupa ce a reusit sa-i imblanzeasca.

Atunci cand ii scoate la plimbare pe cei trei prieteni ai sai, trecatorii se opresc sa-i admire. Animalele, tinute in lesa de stapan, executa trucuri la comanda si sunt aplaudate la scena deschisa.

Zelma, Bill si Nuka sunt trei lupi pe care domnul Gheorghe, sau Johnny dresorul, asa cum il cunoaste toata lumea, i-a luat din muntii Cehiei. I-a antrenat si acum fac tot felul de acrobatii, la comanda.

"Pasiunea mea: mi-au placut lupii si am lupi cehoslovaci. Ce-i Bill? S-ar juca. Da-mi mana, pune mana, chiar nu-ti face nimic. Ai vazut? E foarte, foarte blanda"

Lupul cehoslovac e o rasa canina recunoscuta international, rezultata din imperecherea lupului salbatic cu cainele ciobanesc german. Practic, instinctele si temperamentul acestor animale sunt aproape identice cu ale unui lup salbatic. Cu toate acestea, Johnny a reusit sa devina imblanzitorul de lupi si ii scoate zilnic la plimbare, pe strazile din centrul Timisoarei.

Johnny, dresorul de lupi, se pregateste acum sa devina "bunicul" unor pui de lup cehoslovac. Doi vor ramane in grija sa, iar restul vor ajunge in rezervatii sau la crescatori de peste granite.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!